Elhíztam de fogyni akarok! Ki segít fogyni?
felejtsd el az édességet és a tésztaféléket, pékárut (kiv. a teljes kiörlésű - azt is keveset) és a zsíros kajákat! ne nassolj!!!
sok gyümölcs és saláta, fehér húsok (szárnyas!) vagy hal lehet és rengeteg cukormentes folyadék! e mellett pedig sport heti 3-szor. fontos, hogy többször egyél keveset, akkor nem leszel kiéhezett és az anyagcseréd is folyamatosan pörögni fog. a nagy zabálásokat felejtsd el, mindeg csak kicsi adagokat egyél!
ha éhes vagy, akkor rágcsálj pl. sárgarépát, egyél almát, rágózz, igyál, tereld el a figyelmedet
05-18 11:15
teljesen igazad van, talán még annyit tudok ajánlani hogy egyél sok szőlőcukrot. Nagyon jó, energiát ad, és elveszi az étvágyad. (én a corába veszem 80g-os citromos kiszeerelés 90ft/csomag)
Most voltam szakembernél. A napot feltétlenül gyümölccsel érdemes kezdeni, és vékony szelet teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér.
Elkészíteni 1 liter citromos és kissé erős-paprikás vizet, szükség szerint kis mézzel. Ezt meginni délelőtt.
Hatásos a salátákra gömbért reszelni, amelynek jó tisztító hatása van. A szétválasztásos étkezés mindenképpen hasznos. A szénhidrát (teljes kiőrlésű lisztből tészta, rízs) zöldséggel, a fehérje szintén zöldséggel, akár grillezettel.
Napi 20 perces mozgás, szigorúan a 100-120 közötti tartományban tartott szívveréssel.
Ennyit tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!