160 cm vagyok és 59 kg szeretnék kb 1 hónap alatt 4-5 kg-t fogyni, hogyan lehetséges ez ennyi idő alatt?
diéta, figyelj hogy mit eszel
koplalni azért nem kell
és fuss, de min 30 percet, mert akkor éri csak el a tested azt a hőt, ahol zsírt is tud égetni, kevesebbel semmire sem mész, meg azzal sem ha csak joghurtot és salátát eszel
Ez vices én 12 éves, 160 cm és 57 kg voltam
Reggelire nem ettem semmit minden reggel a buszmegálloig sétáltam 1-2 km-t utána suliba tesi ugyanigy hazamentem utána böséges ebéd edzés és utána semmit sem ettem.
Rengeteget görkoriztam és bicajoztam és leadtam 10 kilot... De ami ug igazán beinditotta a fogyásomat az az edző tábor volt 6 napig egész nap ugráltam és nem ettem semmit csak ittam de rengeteget. Mostmár 13 éves vagyok 165 cm vagyok és 47 kg egyszerüen szuper
17:52 -> az nagyon kevés:S
Mivel 1kg leadásához 7500 kcal-t kell elégetni, ezért ha 1 hónap alatt akarsz 4kg-ot lefogyni, 1 nap kb csak 600 kcal-t ehetnél meg. Ami nagyon kevés, és utána még vissza is hízod. Szóval ajánlom nyújtsd ki kicsit a fogyásra szánt időt.
Nekem egy hét alatt sikerült 10 kg-t leadom. Vakbélgyulladás a legjobb módszer, az már más kérdés, hogy fájdalmas és csak egyszer lehet eljátszani.
"Viccet" félretéve szerintem a mozgás, és a válogatott étrenddel sikerülhet. Én is épp fogyókúrázom (195cm, 108kg), Másfél hónap alatt adtam le 7 kilót.
A módszerem : reggelire általában valamilyen műzli, utána 3km gyaloglás a hegyre a munkahelyemre, ott nem is jut eszembe, hogy egyed, de dél körül azért eszem némi csirkét, vagy pulykát rizzsel, 5-6 óra körül 2 pirítós paprikával és ennyi volt a napi bevitelem. Hazaséta 3km, ami után, ha van kedvem tekerek egyet a város körül (olyan 10-15km) Ha netán még éhes szoktam lenni valamikor, akkor iszom valamit, főleg vizet.
Sok sikert és a kulcsszó a mozgás.
"Mostmár 13 éves vagyok 165 cm"
Na, egy évet nőttél is akkor? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!