Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg akkora baj, hogy NEM...

Tényleg akkora baj, hogy NEM akarok fogyókúrázni ezzel az alakkal?

Figyelt kérdés

Nyári ellazulásban híztam 7 kilót. Most ilyen vagyok:

[link]

Tény, hogy van rajtam mit fogni. De rájöttem, hogy jobban érzem magam így, egészséges vagyok, és eszem ágában sincs fogyni, szeretném ezt az alakot megtartani.

Most mióta kezdődött a suli, sokan megjegyezték, hogy híztam, és mikor kiderül, hogy nem akarok visszafogyni, a barátnők, ismerősök hülyének néznek, furcsállják a dolgot.

Tényleg olyan nagy dolog ez?

17/L

2014. okt. 8. 15:18
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, te hogy vagy vele, de engem szabályosan akadályozna a mindennapi életben a huzamosabban viselt +7 kiló. Az emésztésem nem működne jól, lelassulnék, eltunyulnék, nehezemre esne mozogni. Ilyen koromban kifejezetten a tesiórák miatt figyeltem az étkezésemre, mert a teljesítéshez kellett, hogy valamennyire formában legyek.

Nekem nem baj, a te tested. De én sem tudom megérteni.

2014. okt. 8. 15:27
 2/17 anonim ***** válasza:
75%

Biztos, hogy egészséges vagy? Azért van rajtad felesleg bőven. Ilyen fiatalon ne hagyd el magad. Később sokkal nehezebb lesz formába hozni magad. Az évekkel meg egyébként is jönnek a kilók.

Nem azt mondom, hogy most így rossz a formád, de már látszik a bőrödön, hogy nem feszes, van zsír bőven. Szóval érdemes lenne figyelni az étkezésre és nagyon sokat sportolni, tornázni rendszeresen, hogy feszes legyél.

Szerintem nemcsak a vékony szép. Nekem tetszenek a teltebb alkatok is. De vékonyban és gömbölyűbb formában is az tetszik, ha valaki feszes. Nekem arról jut eszembe az, hogy valaki egészséges.

2014. okt. 8. 15:30
 3/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megjegyzéseket!

Tény hogy a hasamon, combomon több lett a háj. De a háj mellett izmot is szedtem fel, nem érzem a különbséget tesiórán. Rendszeresen úszom, és gyorsabb vagyok, mint a két barátnőm, pedig jóval vékonyabbak nálam. Nem érzem nehézkesnek magam, 20-25 km-es túrák is gond nélkül mennek.

Ezért írtam, hogy nincs baj az egészséggel:-)

2014. okt. 8. 15:56
 4/17 anonim ***** válasza:
58%
jó oké, te ilyen seggre hízós vagy és ez "nőiesebb", mintha hasra híznál, de képzelem mekkora valagad lehet, már bocs. ha lefogynál jó alakod lehetne, mert arányaiban vékony a derekad, de ott is van felesleg. szerintem ha olyan 170 cm vagy lehetsz vagy 90-100 kiló, egyáltalán nem szép
2014. okt. 8. 15:56
 5/17 anonim ***** válasza:
64%
Ha te jól érzed magad a bőrödben akkor nincs semmi baj. Én nem tudnám ezt magamon elfogadni,de hát nem is nekem kell. Ne törődj másokkal,és csak akkor változtass magadon,ha neked nem tetszik. :)
2014. okt. 8. 16:18
 6/17 anonim ***** válasza:
15%

Szia. :) Nagyon csinos vagy, egyenletesen oszlik el rajtad a többlet. Ha jól érzed magad így, akkor ne foglalkozz az esetleges rosszindulatú megjegyzésekkel. Én is csak azt tudom tanácsolni, hogy mozogj rendszeresen, hogy feszes maradj, de ne vidd túlzásba, maradjon egy megfelelő zsír-izom arány. 23/f

U.i.: Örülök, hogy van szépérzéked, s tudod milyen az igazán egészséges, nőies alkat. :)

2014. okt. 8. 17:18
 7/17 anonim ***** válasza:
23%

Szerintem is jó vagy így, (én magamon nem szeretném)

csak ne vegyél fel olyan ruhát, ami bevág :)

2014. okt. 8. 17:31
 8/17 anonim válasza:
0%
Szia, szerintem ez az alak teljesen rendben van. Igaz, így olyan kis husinyuszi vagy :) , ez jól áll, de szerintem ennél ne legyen több rajtad. Ahogy előttem is írták fontos a sok mozgás, azt ne hagyd el.
2014. okt. 8. 18:24
 9/17 anonim ***** válasza:
53%
hát ez minimum 10 kg felesleg de több is van ez a combod brutális.. a hasad annyira nem vészes de ott is van bőven mit lefaragni én fogyóznék a helyedben de nyilván én vékony vagyok nekem ez a szexi nem a háj de ha neked bejön maradj ilyen végül is mindenki akármilyen csúf kell valakinek.. csak az nem mindegy milyen pasiknak jössz be...
2014. okt. 8. 18:51
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Már a 7 kiló előtt sem lehettél túl vékony. Egyébként mondhat bárki bármit, a túlsúlynak attól még mindig megvannak a hátrányai, mind egészségügyileg, mind társadalmilag. (Az utóbbival természetesen nem kötelező foglalkoznod, de nyilván vissza fog köszönni egy-egy ruhavásárlás esetén.) Ez pedig az, hiába jönnek a bókokkal a nagyon kedves, ám különös ízléssel rendelkező férfi egyedek, akik valószínűleg Rubens reinkarnációi, és még mindig a barokkban élnek. Az, hogy akkor ez volt az ideál, nem jelent semmit. Amikor elterjedt a dohány Európában, annak sem ismerték a káros hatásait.

Én nem látok rajtad túl sok izmot, a köldököd is teljesen elfolyik a hájtól. Egy egészséges köldöknek hosszúkás, és nem lehet medencének használni, legfeljebb pezsgőszürcsölésre alkalmas. A lábaidnak ugyan szép alakja van, de a bokád vékony, ami egyrészt jelzi, hogy te aztán tényleg nem vagy vastag csontozatú, másrészt tropára fog menni, ha sokáig élsz ilyen életmódot.

Végül pedig: ha olyan jól érzed magad, miért takarózol a "nyári ellazulással"? Miért hiszed, hogy fogyókúrázni kell, miért nem lehet egyszerűen annyit enni, mint korábban, nyaralás előtt? Most hirtelen rájöttél, hogy az nem volt elég? Vagy nem vagy képes visszafogni az étvágyadat, és fel akarsz zabálni mindent, amit megkívánsz, egy csepp gondolkodás nélkül?

Ne haragudj, de nekem abszolút nem tetszik ez a hozzáállás, mintha egyáltalán nem fordítanál figyelmet a külsődre. Teljesen elhagytad magad. Ha a környezetedben élnék, bizonyára azt gondolnám, depressziós vagy.

2014. okt. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!