189 cm magas lány? Magasnak számít?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 189 cm, 61 kg. Szerintetek magasnak számítok ennyi idősen? Csak szinte mindenki nyakig ér nekem, én vagyok a legmagasabb az osztályban. Ráadásul mivel még nincs mellem, ezért egy csomóan fiúnak néznek. Vajon nőhetek még?2014. okt. 1. 13:26
21/27 anonim válasza:
ha szedsz fogamzásgátlót attól elvileg nem nősz tovább
22/27 anonim válasza:
Szia:) eleg egzotikus lany lehetsz,szerintem tok szepek a magas lanyok foleg ha ilyen cuki tunlis vekony alakjuk van es ahw.Csak a legnehezebb hogy masok furcsan neznek rad amolyan "atyaisten decolos ez a csaj"..hat igen ez eleg idegesito.En is magas vagyok ..
172cm tomor eroszak 57 kg testemmel en is " jmegkaptam mar a "colos,letra,rgimeszeloe
23/27 A kérdező kommentje:
Én "szerencsére" csak deszka vagyok, mert nincs mellem, toppot se kéne hordanom, dehát nehogy meglássák az öltözőben a semmit :D
2014. okt. 17. 18:39
24/27 anonim válasza:
Neked nem furcsa magasabbnak lenned az apukádnál?
25/27 anonim válasza:
Nézd meg a Lovely Complex c. animét. Tetszene. Amúgy igen, magas. De ez ne zavarjon soha!
27/27 anonim válasza:
az szép, ha így haladsz, eléred a 2 métert is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!