189 cm magas lány? Magasnak számít?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, 189 cm, 61 kg. Szerintetek magasnak számítok ennyi idősen? Csak szinte mindenki nyakig ér nekem, én vagyok a legmagasabb az osztályban. Ráadásul mivel még nincs mellem, ezért egy csomóan fiúnak néznek. Vajon nőhetek még?2014. okt. 1. 13:26
1/27 anonim válasza:
uh, hát elég magas vagy, nőhetsz még de nem sokat, gondolom a szüleid is jó magasak
2/27 A kérdező kommentje:
Nem annyira magasak a szüleim. Anyukám 165 cm, apukám 187. :)
2014. okt. 1. 13:29
3/27 anonim válasza:
Stockholmban atlag, de itt Mo. Hat...
4/27 anonim válasza:
Én kb 16 éves koromig nőttem, de pl a két nővérem úgy 14 éves korukig.
Az átlag női magasság Magyarországon 165 cm. Ennek tudatában szerinted a 189 magasnak számít?
5/27 A kérdező kommentje:
Igen :) De körülnéztem, se apai, se anyai ágon nincsenek túlzottan magas emberek, pláne nem lányok. Én meg ekkora vagyok :)
2014. okt. 1. 17:03
6/27 anonim válasza:
Igen, brutál magasnak számít. Én pl 160 cm vagyok 24 évesen, asszem a hónod alá vágnál simán :DD
7/27 A kérdező kommentje:
Ömm hát igen :D De én szeretek magasnak lenni, csak néha kicsit cikinek érzem :)
2014. okt. 1. 20:02
8/27 anonim válasza:
Te legalább modellkedhetsz :D ha valahogy ki is nézel, még milliókat is csinálhatsz :P
9/27 A kérdező kommentje:
Azóta volt a suliban egy mérés, és kiderült, hogy 190 centi vagyok. :D Csak otthon nem lehet annyira pontosan megmérni :DD
2014. okt. 2. 15:44
10/27 anonim válasza:
164 a női átlagmagasság.Persze,hogy magas-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!