Ez milyen alaktipus? Csípő: 108cm, derék: 85cm, mell: 104cm. 180 cm magas vagyok. Ez alma, banán, homokóra vagy mi? :D
Az ilyen típusú kérdések azért rosszak, mert ezeknek a számoknak az alapján kevesen tudják megítélni, hogy valójában mit is takar?
Azt pl tudom, hogy a 104-es mell az nagy, és a csípő-mell arány viszonylag jó, de összképileg gőzöm sincs az egészről.
Arc nélkül lökhetnél egy fotót, ha valóban érdekelnek a vélemények, mert így mindenki csak "ugatja" a formád...
07:33
Fogadok, te alacsony férfi vagy...
sőt, inkább kisfiú, ugyanis nagyon gyerekes hozzáállás ez a "zsiráf" dolog. Én is majdnem ekkora vagyok, a hozzád hasonlók miatt jártam 2 évig pszichológushoz. Ostobaság a magassága miatt beszólogatni.
2-es vagyok.
Mint írtam, nem tudlak így fotó nélkül elképzelni, tehát igazi véleményt ne várj senkitől!
De: tegnap a Campus fesztiválon Debrecenben az egyik haverom bemutatta az új barátnőjét: én aztán nem vagyok alacsony, de a csajjal egy szintben volt a szemünk (ez nekem szokatlan, mert nagyon ritka). Nem centiztem körbe a lányt, de nagyok voltak a mellei, volt egy kis pocija, szemüveges volt és kerek segge.
Ez a nő egy másodperc alatt meghódított: iszonyú szexi volt, nagyon jól adta magát: jó szöveg, okos öltözet, frenetikus kisugárzás! 5 perc alatt a szívembe zártam!
Kár, hogy a barátom nője...:) Nem te voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!