Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért jó egy lánynak ha magas?

Miért jó egy lánynak ha magas?

Figyelt kérdés
Mi a jó és rossz oldala ha egy lány magas?

2014. aug. 6. 20:57
 1/9 anonim ***** válasza:

a jó: hosszú lábak

rossz: nehezebb partnert találni, kitűnik a tömegből(de ez az illetőtől függően akár jó is lehet)

én alacsony vagyok, de szeretem ezt a méretet,

gondolom a magasságnak is meg van az előnye

2014. aug. 6. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
eléred a felső polcot :D
2014. aug. 7. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:

hátrány?? nem hiszem, hogy van.. max annyi, hogy néhány fiúnál magasabb vagy, de pontosan ugyanannyi fiúhoz meg jobban illesz magasságra. szóval én nem tudok hátrányt mondani

előny meg minden. sportokban pl nagyon, meg nem kell székre állnod, ha valamit le szeretnél venni a fölső szekrényből.. :D meg nem tudom hát :D

2014. aug. 7. 14:09
 4/9 A kérdező kommentje:
nehezebb partnert találni??miért??
2014. aug. 7. 16:59
 5/9 anonim ***** válasza:
attól függ hány cm, ha 190 vagy akk alacsonyabbak sokkal nálad, amiért ált. feszélyezve érzik magukat, ha csak 15 körül vagy akk nem nehezebb
2014. aug. 7. 20:39
 6/9 anonim ***** válasza:
* 175 körül
2014. aug. 7. 20:40
 7/9 A kérdező kommentje:
Értem köszi a válaszokat!:)
2014. aug. 20. 18:08
 8/9 anonim válasza:
Hàt előny az max így néhány sport , meg ha koncertre mész akk jobban látsz mint a barátaid . Hátrány viszont sok van, legalábbis az én életemben . Kezdjük ott h kiskorban nagyon szívás mert 5-6 évvel idősebbnek néznek , soha nem mutatsz jól a csoport képeken , és ugye akkor meg a fiúknál is 20 centivel magasabb vagy . Kicsit nagyobb korban amikor a fiúk megnőttek akkor rájössz hogy a fele meg így is alacsonyabb nálad . Az összes baratnőd 20-30 centivel alacsonyabb mint te , mindenhol hülyén mutattok együtt , az utcán ha sétáltok, plázában , iskolában , képeken , soha senki ruháját nem tudod egész életedben kölcsön kérni ( mármint lány ruháját ) mert valamennyivel mindig nagyobb a méreted mint az övéké . Szval gimiben egy nagy rakás szar , a fiúk is utaljak ott a magas lányokat . De felnőtt korban már kevésbé számít , kicsit jobban el lehet vegyülni a tömegben a sok magassarkú közt , meg már kevésbé gyerekesebbek az emberek . Összességében egy rohadt nagy gyerekkori trauma lányként magasnak lenni ami sosem múlik el . De hat , van ez így
2018. aug. 19. 21:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Derégi kérdés ez már 😃 érdekes, hogy előkerült 😃
2018. aug. 22. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!