Nem tudom elfogadni a mellem. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem vagyok elégedett a melleim formájával, és ez az ágyban is gátlásokat okoz. A párom dicséri, azt mondja, neki tetszik. De én még így se tudom elfogadni.2014. szept. 22. 18:30
1/9 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz bármit is mondani.
2/9 anonim válasza:
Én piercinget rakattam bele, azóta nagyon szeretem őket :D
Nem mondom, hogy csináld azt, de keress rajta valamit, mai tetszik, minden cici szép cici, a nagy, a kicsi, a lógós, a feszes, mindegyik jó.
Ha nagyon-.nagyon zavar, és tényleg nem megy, akkor csináltasd meg.
3/9 A kérdező kommentje:
Nem félnék a műtéttől, ha lenne rá pénzem. Hitelt pedig nem veszek fel. Hát az enyém hiába feszes, olyan U alakot formálnak.
2014. szept. 22. 18:40
4/9 anonim válasza:
Nem csak a tiéd U alakú, nincs azzal semmi baj. genetikai adottság, kinek milyen melle van, és mindegyik cici szép cici.
5/9 anonim válasza:
Fogadd el. Szeresd a tested, baby!
6/9 anonim válasza:
Nem minden cici szép. A kicsi, de lógó mellet én is megbütyköltetném a néni lennék. De ha csak Ú alakú az nem baj. A lényeg hogy minél nagyobb Ú legyen. D
7/9 anonim válasza:
Ú alakú?? Az meg milyen? Mindenesetre, ha nagyok akkor nagy baj nem lehet.
24F
8/9 anonim válasza:
Ja már sejtem, hogy érted az Ú alakot. Nos, ez a természetes mell forma, nem pedig a labda alak, de ez pont így a jó. Mondjuk egy kép, akár egy hasonlóról segítene.
9/9 anonim válasza:
ha képtelen vagy fejben megbirkózni a "problémával", akkor fordulj pszichológushoz... mert ha a párod szerint rendben vannak, akkor a te fejedben van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!