Kinéztem egy lányt. De ma megláttam hogy milyen szőrös a keze. Nem fekete szőr hanem ilyen világosabb. De legalább fél centi hosszú. És elég dús. 3 méterről simán látszik. Titeket eltaszítana? 16 körül lehet a lány
2014. szept. 12. 06:30
1/10 anonim válasza:
nálam egyből kiesik a versenyből. Én is jártam már így, jó csaj, csak a keze jobban szőrös volt mint az enyém. Gyors kimentettem magam a találkozásból, aztán leléptem.
2014. szept. 12. 06:50
2/10 anonim válasza:
Ezt neked kellene eldönteni, hogy téged taszít vagy vonz a lány. A bajuszos nőknek is van férjük, szóval valakinek ez tetszik, mert lehet, hogy nekik nagyobb a mellük vagy más előnyös tulajdonságaik vannak.
2014. szept. 12. 07:13
3/10 anonim válasza:
Látod milyen befolyásolható vagy kedves kérdező? Más véleménye alapján akarod eldönteni hogy neked mi tetszik? Ha azt mondják h az gáz, akkor neked is gáz lesz?
Nem lehetsz egy erős határozott jellem.
Egyébként nem gáz, hiszen mindenkinek szőrös a keze, mivel az ember felépítéséből adódóan az odanőtt.
2014. szept. 12. 07:38
4/10 anonim válasza:
Semennyire. A szőr természetes dolog, ami számít az meg, hogy egy lány okos, értelmes, kedves, igényes legyen... A felszínes embereknek meg nem való barátnő.
2014. szept. 12. 07:38
5/10 anonim válasza:
Én egy szőrös kezű lány vagyok.Nagyon sok beszólást,cikizést kapta miatta a suliban,ezért elkezdtem szőrteleníteni.Na most emiatt ugyanúgy piszkálnak,mert látszik amint nő ki és borostás. A tapintása is szúró. Ha így is úgy is cikiznek,akkor inkább hagyom szőrösen,nincs vele gond.
2014. szept. 12. 09:50
6/10 anonim válasza:
A szőr a világ egyik legtermészetesebb dolga. Akit ez zavar, az menjen vissza az óvodába legózni.
2014. szept. 12. 10:30
7/10 A kérdező kommentje:
Akkor félreértettétek a kérdést. Nem úgy gondoltam hogy ti most megmondjátok hogy melyik a jó és azt teszem. Hanem hogy ti nektek mi az ízlésetek ezzel a témával kapcsolatban engem csak ez érdekelt. Csak páran félreértették.
2014. szept. 12. 14:33
8/10 anonim válasza:
Nekem nagyon szőrös volt, de epilálom és ilyenkor nem nagyon látszik, hogy visszanő. Engem nem cikizzek miatta (jó más miatt igen), csupán zavart. Egyik évfolyamtársam tényleg szép, de a keze rondán szőrös és szerintem ez nagyon visszataszító lehet.
2014. szept. 12. 19:01
9/10 anonim válasza:
Ha Nálatok tényleg ezen múlik egy párkapcsolat, hogy szőrös-e a lány keze, akkor várjatok még 10 évet a csajozással.
2014. szept. 12. 22:21
10/10 anonim válasza:
Nekem is kicsit szőrös nem olyan feltűnően de valamennyire látszik mert sötét hajam van. A középsuliban egyik barátnőm engem is megszólt, akkor elszégyelltem magam és próbáltam eltávolítani.Az egyik lehető legrosszabb megoldást választottam.Mindennap szenvednem kellett vele mert borostás volt a kezem. 1 nap után elkezdett visszanőni. Egy idő után abbahagytam elegem lett.
Előfordult hogy pl a buszon fiatal srácok kiszúrták és egymás között mondták miért nem vagyok képes szőrteleníteni. Szerintem egy idegennek semmi köze hozzá, akikkel randiztam őket pedig nem zavarta. Téged is miért idegen véleménye érdekel? Ha neked nem taszító nincs gond. Egyébként tényleg természetes még ha a mai világban vér ciki, ha egy szál szőr is van az emberen.20 év múlva a haj is ciki lesz....?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!