Csajok! Szerintetek vonzó vagy taszító egy ilyen fiú? Ismerkednétek ilyen sráccal? (Többi lent)
Imádja a zenét,szeret a barátaival lenni,vonzzák a kicsit illegális "balhés" dolgok,szeret a gépen jó kaland és horror játékokkal játszani,szeret olvasni,szereti a sorozatokat (persze ne mindet), szereti a filmeket (de csak az igazán jókat).
Soha nem hadja hogy mások befolyásolják, nagyon jól ki ismeri az embereket nagyon nehezen lehet csak átverni.
Ha egy barátja bajba kerül akkor ki áll mellette, de ugyanezt ő is el várja a barátaitól.
Ha van barátnője akkor érte bármit megtesz, gondoskodik róla, ha vele van akkor csak rá figyel és csak vele törődik.
Én ilyen típusú srác vagyok, de még mindig nem volt normális kapcsolatom valamiért :D xd
"vonzzák a kicsit illegális "balhés" dolgok"
Amikor valaki így jellemezte utoljára magát, kiderült, hogy szabadidejében rongál és más rasszokat fenyeget/ver meg.
Nekem nem jönne be.
és a helyesírása is kiváló
:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!