Fiúk! Szerintetek taszító, ha egy lány cigizik?
Számomra nem... ("Partydohányosként" mondom ezt)
Ha úgy is szereted/szeretnek akkor az ilyen dolgok lényegtelenek :)
Ha barátnőről van szó, kizáró ok. Amúgy meg nem, mindenki azt csinál amit akar. Rengetegen dohányoznak. Maga a látvány nem is annyira, hanem a következmények. Ahogy szokták mondani, senki nem akar egy hamutállal(gyárkéménnyel) csókolózni, kivéve ha ő is dohányzik. Nekem semmi bajom a cigis lányokkal, nem az alapján vonok le következtetéseket és nem is ez alapján válogatom meg a kapcsolataimat. Persze, azért még sem tetszenek, nekik nem is áll jól.
Leírok egy esetet, ami nagyon kiábrándító volt és rossz volt.
Egyszer mentem haza a munkából és összetalálkoztam egy lány ismerősömmel, akivel már hosszú hónapok óta nem találkoztam, ráadásul közel is állt hozzám érzelmileg, mert régen bele voltam zúgva (és ez megmarad az emberben) A lényeg, hogy nagyon megörültünk egymásnak, hogy csak így összefutottunk ennyi idő után. Megöleltem, hozzám bújt, puszit adtunk egymásnak, annyira jó volt, míg hirtelen meg nem csapott, a büdös bagószag. Lehet, hogy előtte nem rég szívta el és azért érezhetem jobban, A lényeg, hogy megéreztem és nagyon kellemetlen, kiábrándító volt. Talán az is rátett a dologra, hogy nem volt közömbös a számomra. Ns de mindegy röviden ennyi. Ebben az esetben nagyon az volt. Ha te lány vagy, ráadásul fiatal is, akkor gondolkodj el ezen. Lehet, hogy a cigi menő, de pont ebben a korban legaktívabb az ember kapcsolatai érzelmei a másik nemmel. Nehogy egy ilyen hülyeség miatt szalaszd el a nagy őt.
Olyannak aki nem dohányzik, szerintem mindenképpen, aki dohányzik annak mindegy.
Én se dohányzok, (soha nem is dohányoztam) de utasítottam vissza már nőt dohányzás miatt.
Okok: elég drága, még a házilag töltött is
szagos, szemetel vele állandóan, zavar a füstje.
Aki később terhes lesz, nem valószínű, hogy felhagy vele, tehát veszélyezteti a gyereket is.
Én dohányos vagyok és engemet az zavar, ha férfias cigit szív ésha megpróbál férfiként élni.
Meg, ha egy nő rászokott a cigire az is zavar, mert megpróbál lehúzni 1-2 szállal. Ha adok neki az a baj, hogy nagyon befolyásolható vagyok vagyhogy épp most akart volna leszokni. Ha meg nem akkor egy önző,csóró gyökér vagyok.
Amúgy semmi esetben nem pozitív még,ha adna nekem napi 6-7 szálat is akkor sem :)
7.-nek a normál cigi.
Van a női cigi ami, vékony, biztos láttál már olyat egészen kis vékony, kb fel vastagságú a másiknak.
Amúgy én írtam 2.-t, szóval nem vagyok dohány párti. De szerintem ez hülyeség, ez a női. Szerintem ugyanolyan, tök mindegy mit szív. Amúgy a nők többsége szerintem a rendes cigit szívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!