Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Fiúk! Szerintetek taszító, ha...

Fiúk! Szerintetek taszító, ha egy lány cigizik?

Figyelt kérdés

#dohányzás #cigizés #Bagózás 16/L
2014. aug. 25. 01:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát, általában eléggé taszító, de egyszer volt egy 30 éves tanárom, aki cigarettázott, na az úgy nézett ki mint egy szexdémon akit a fél iskola ott helyben meghúzott volna. Vannak kivételek.
2014. aug. 25. 18:11
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem. Hát a riba ncpálca igenis női cigi. Láttam 40-es faszit vele, majdnem pofán röhögtem, olyan röhejes volt. Plusz Jóval kevesebb dohány van benne, meg még drágább is, max 3 slukk az egész.
2014. aug. 25. 22:20
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szaga taszít, hanem a tudat, hogy roncsolja a szervezetét vele. Ha érzelmi szálak is füznek az illetöhöz, akkor nagyon elszomorító, de ennek ellenêre nem lenne hátrány párkapcsolat kialakítâsa szempontjából.
2014. aug. 25. 22:32
 14/18 anonim ***** válasza:
pasi vagyok mikor dohányoztam néha megkívántam a mentosos vouge-t.. nincs olyan, hogy női cigi, a cigi az cigi... minden más csak divatmajomkodás...
2014. aug. 25. 23:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Hát férfinak igenis égő... kivéve, ha vészhelyzet van.
2014. aug. 26. 12:16
 16/18 anonim válasza:
taszító
2014. aug. 28. 23:19
 17/18 anonim ***** válasza:
Nagyon. Én nem dohányzom, mentalitásom szerint ítélkezésmentes és roppant toleráns vagyok, de egyszerűen undorodom a szagától. Magbántani sem szeretnék senkit, de annak se sok értelme van, hogy hányingeresen öklendezzek, ha megcsókolok egy nőt. Márpedig olyan dohányos, akin semennyire nem lehet érezni, aligha akad.
2016. nov. 15. 11:59
 18/18 anonim ***** válasza:
FUJJ cigis lánnyal ha csókolóznék a szájába hánynék szerintem. Ami szívás mert az itteni nők 99 % a cigizik a maradékra meg rögtön le is csapnak az ákosok.
2018. febr. 3. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!