Fiúk! Szerintetek taszító, ha egy lány cigizik?
Figyelt kérdés
2014. aug. 25. 01:21
11/18 anonim válasza:
Hát, általában eléggé taszító, de egyszer volt egy 30 éves tanárom, aki cigarettázott, na az úgy nézett ki mint egy szexdémon akit a fél iskola ott helyben meghúzott volna. Vannak kivételek.
12/18 anonim válasza:
Nem. Hát a riba ncpálca igenis női cigi. Láttam 40-es faszit vele, majdnem pofán röhögtem, olyan röhejes volt. Plusz Jóval kevesebb dohány van benne, meg még drágább is, max 3 slukk az egész.
13/18 anonim válasza:
Nem a szaga taszít, hanem a tudat, hogy roncsolja a szervezetét vele. Ha érzelmi szálak is füznek az illetöhöz, akkor nagyon elszomorító, de ennek ellenêre nem lenne hátrány párkapcsolat kialakítâsa szempontjából.
14/18 anonim válasza:
pasi vagyok mikor dohányoztam néha megkívántam a mentosos vouge-t.. nincs olyan, hogy női cigi, a cigi az cigi... minden más csak divatmajomkodás...
15/18 anonim válasza:
Hát férfinak igenis égő... kivéve, ha vészhelyzet van.
17/18 anonim válasza:
Nagyon. Én nem dohányzom, mentalitásom szerint ítélkezésmentes és roppant toleráns vagyok, de egyszerűen undorodom a szagától. Magbántani sem szeretnék senkit, de annak se sok értelme van, hogy hányingeresen öklendezzek, ha megcsókolok egy nőt. Márpedig olyan dohányos, akin semennyire nem lehet érezni, aligha akad.
18/18 anonim válasza:
FUJJ cigis lánnyal ha csókolóznék a szájába hánynék szerintem. Ami szívás mert az itteni nők 99 % a cigizik a maradékra meg rögtön le is csapnak az ákosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!