Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire taszító számotokra, ha egy lány dohányzik, esetleg bulik alkalmával könnyűdrogot fogyaszt?
Figyelt kérdés
Főiskolás lányokról van szó, egyébként jól szituláltak, intelligensek.2014. júl. 10. 21:54
1/20 anonim válasza:
cigi vagy drog kizáró tényező nálam
21F
2/20 anonim válasza:
ha csak "partydohányos", az bele fér, a többi nem
3/20 anonim válasza:
Csatlakozok az első hozzá szólóhoz. Én sem űzöm egyiket sem.
4/20 anonim válasza:
Én nem tudnám elfogadni, elvégre én sem ittam még alkoholt, nem dohányoztam és soha nem is drogoztam. És ezen nem fogok változtatni! Nagyon taszító. Még ha szeretném is, inkább szakítanék egy ilyennel.
20/F
5/20 anonim válasza:
nem taszít, de nem is vonz, nem ezért keresek, bár egy csapat fősulis lány,egy kis drog,,,hova mehetek? 36F
6/20 anonim válasza:
Ne drogozzon már akit szeretek.. szóval taszító
7/20 anonim válasza:
A drog kizáró ok, a cigi alkalmanként blefér.
8/20 anonim válasza:
Szívjátok csak felőlem!!! A lényeg,hogy én nem dohányzom és nem drogozok:P
9/20 anonim válasza:
dohányzás elmegy, drog semmi esetben nem
10/20 anonim válasza:
Cigi ok maximum a marihuana ami jöhet azt néha én is szívnám:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!