Mit tudok tenni, hogy reggel ne legyen álmos fejem?
Figyelt kérdés
Amikor suliba kell menni és korán kelek, akkor nagyon álmos fejem van és akármit csinálok vele, nem segít. Kenhetek fel akármennyi sminket, ugyanolyan marad... Volt, hogy kérdezték, hogy van-e valami baj? Meg, hogy miért sírtam, mert olyan, mint ha sírtam volna. Pedig csak álmos vagyok. És tök mindegy, hogy este 9kor vagy éjfél után fekszek le, ha 6kor kell felkelnem, akkor mindehogy olyan fejem van:D Ha már 9-10ig alszok akkor nincs ilyen gond. 15/L2014. szept. 5. 12:22
2/4 anonim válasza:
Rakj fel valami hidratáló pakolást fogmosás közben, aztán mosd le.
3/4 anonim válasza:
Most meg hideg vízzel az arcod, használj hidratáló krémet, zuhanyozz esetleg. Nálam a kávé alap, hogy csak feleannyira nézzek ki élőhalottnak, mint amúgy.
4/4 anonim válasza:
hideg víz + kávé :) én így kezdem a napomat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!