Tegnap kezdtem el tágítani a fülemet, fültisztitó pálcikát raktam bele. ma reggel amikor felkeltem, megtapogattam éreztem hogy bevarasodott. Nem volt rajta sok var ezért az én rossz szokásom szerint lekapartam. Most vissza rakhatom a fültisztítót?
Szerintem ugyan az
ki hogy hivja
bring me the horizon,black veil brides,suicide silence ilyenek
amikben sokat hörögnek :D
ja jóvan figyelj ide.
Először is tágításnak hívjuk, nem tépésnek. A bőröd nem fog ennyire hirtelen nyúlni. Egy fülbevaló, aztán egy hajszállal vékonyabb, utánna a legvékonyabb tüske amit erre gyártanak.
A lényeg, hogy a cél, hogy NINCS seb. A gagyi tágítókon, gyufán, fültisztítón vannak mindenféle apró hibák, amik felkarcolják a bőrt, ha ráfeszül. Ezek a mikrosérülések elfertőzödhetnek, de legalábbis gyulladásba hozzák a bőrt, amitől csak méginkább feldagad és fájni fog-tágulni nem.
Lehet venni a neten akár használtan egy egész sorozatot, vagy szalonokban, ékszerboltokban is. Mindkét estetben jól le kell fertőlteníteni a csigát-a boltban is összetaperolták. A jobb helyek adnak is hozzá apró alkoholos törlőkendőt pici zárt csomagban.
Igen, újjonan drága, de normális estben amúgy is szépen lassan haladva olyan fél-egy évig tart mire elérsz a 10mmig. Ha másfél havonta kiadsz rá öt ezret, akkor kábé meglesz.
Szóval. Rednes ezközök, és amikor tágító eszközt cserélsz, alapos fertőtlenítés és síkosítás-pl. testápoló, szőlőzsír, zsíros krém. Ezektől csúszni fog a bőr, könnyebben belemegy a csiga.
Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!