Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tegnap kezdtem el tágítani a...

Ricsi13 kérdése:

Tegnap kezdtem el tágítani a fülemet, fültisztitó pálcikát raktam bele. ma reggel amikor felkeltem, megtapogattam éreztem hogy bevarasodott. Nem volt rajta sok var ezért az én rossz szokásom szerint lekapartam. Most vissza rakhatom a fültisztítót?

Figyelt kérdés
Ha későb jobban bevarasodik,kivegyem pihentetni és megvárjam amíg beyógyul,vagy folytathatom a tágítást?

2014. aug. 28. 09:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Melyik törzshöz tartozol, hogy ki kell tágítani a fülcimpádat?
2014. aug. 28. 11:27
 2/8 A kérdező kommentje:
A rock katonái törzsébe :D
2014. aug. 28. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:
És a rock katonája pontosan milyen zenét szeret?
2014. aug. 28. 20:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Metal core-t
2014. aug. 28. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Az mi? Én a heavy metalt szeretem.
2014. aug. 28. 21:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Szerintem ugyan az

ki hogy hivja

bring me the horizon,black veil brides,suicide silence ilyenek

amikben sokat hörögnek :D

2014. aug. 28. 22:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem a kedvencem a Kreator, Manowar.
2014. aug. 29. 10:41
 8/8 anonim ***** válasza:

ja jóvan figyelj ide.

Először is tágításnak hívjuk, nem tépésnek. A bőröd nem fog ennyire hirtelen nyúlni. Egy fülbevaló, aztán egy hajszállal vékonyabb, utánna a legvékonyabb tüske amit erre gyártanak.

A lényeg, hogy a cél, hogy NINCS seb. A gagyi tágítókon, gyufán, fültisztítón vannak mindenféle apró hibák, amik felkarcolják a bőrt, ha ráfeszül. Ezek a mikrosérülések elfertőzödhetnek, de legalábbis gyulladásba hozzák a bőrt, amitől csak méginkább feldagad és fájni fog-tágulni nem.

Lehet venni a neten akár használtan egy egész sorozatot, vagy szalonokban, ékszerboltokban is. Mindkét estetben jól le kell fertőlteníteni a csigát-a boltban is összetaperolták. A jobb helyek adnak is hozzá apró alkoholos törlőkendőt pici zárt csomagban.

Igen, újjonan drága, de normális estben amúgy is szépen lassan haladva olyan fél-egy évig tart mire elérsz a 10mmig. Ha másfél havonta kiadsz rá öt ezret, akkor kábé meglesz.

Szóval. Rednes ezközök, és amikor tágító eszközt cserélsz, alapos fertőtlenítés és síkosítás-pl. testápoló, szőlőzsír, zsíros krém. Ezektől csúszni fog a bőr, könnyebben belemegy a csiga.

Sok sikert hozzá.

2014. szept. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!