Eléggé szőrös a hasam. Szerintetek mit csináljak vele? 15/F
Figyelt kérdés
Engem egyáltalán nem zavar az iskola öltözőben kaptam rá megjegyzést....2014. szept. 4. 22:56
2/7 anonim válasza:
nem gáz, bár jobb ha van mögötte izom: [link]
3/7 anonim válasza:
szerintem semmit ne tegyél vele. Az én barátom is szőrös és kifejezetten szexinek találom. Mondjuk ő nem 15éves hanem 33 de ne érdekeljen más véleménye senki sem tökéletes. De ha annyira zavar borotváld le
21L
4/7 anonim válasza:
Igy ahogyan elottem irtak egy ferfi akkor ferfi ha mar a bore sem latszik a szortol!
A pithcsaknak meg attol lessz nedves a bugyijuk...
Ui.:le ne szedd!
5/7 anonim válasza:
Már a fiúk is kezdik az egymásnak beszólogatást? Nálunk (17-18 évesek) a fiúk felének szőrös a hasa, és senkit se zavar.
6/7 anonim válasza:
Itt ez a divat kedves utcso! Szoljunk be egymasnak..
7/7 anonim válasza:
Ha téged nem zavar akkor semmit ne csinálj vele. Egyébként ha leszőrteleníted,akkor arra fogsz megjegyzéseket kapni,mivel már tudják,hogy szőrös.(tapasztalat,mert én leszedtem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!