Lány vagyok és eléggé szőrös lábfejem, ráadásuk a lábméretem is jókora. Nem visszataszító ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
2014. júl. 24. 12:50
1/11 anonim válasza:
A szőrt le lehet szedni. A nagy láb meg ne zavarjon, mert legalább az üzletekben utoljára maradnak a nagy méretű cipők és fele annyiért is megtudod venni:P
2/11 A kérdező kommentje:
Természetesen borotválom a szőrt róla,csak most ránéztem és kicsit meglepett,hogy milyen sok kezd kinőni. ebbe a méretben nem nagyon van női cipő
2014. júl. 24. 13:06
4/11 anonim válasza:
ne borotvald...inkabb gyantazd :) a labad miatt pedig ne aggodj mindenkiben van egy kis fura dolog errol nem tehetsz:)
5/11 A kérdező kommentje:
43-as. Már régóta borotválom,csak ritkán gyantáztatom le,mert olyan gyorsan visszanő,hogy nem nagyon éri meg így.
2014. júl. 24. 13:13
6/11 anonim válasza:
A szor a divat elorebb mar kerdezte valaki, hogy szedje le vagy sem, szinte egyonteto valaszt kapott, hogy ne!
7/11 A kérdező kommentje:
De én csajszi vagyok!
2014. júl. 24. 13:16
8/11 anonim válasza:
Milyen magas vagy? Mert nyilván ha 170 fölött vagy jóval, akkor nem gáz a nagy láb, 160 centihez viszont tény, hogy furán mutat.
Lehet csalni optikailag a cipőfazonnal, és akkor kisebbnek tűnik, pl inkább kerekorrú legyen a lábbeli, mint hegyes; a neten biztosan találsz tippeket.
Szőrteleníteni meg annyi mást is szőrtelenít az ember lánya, hogy amellett a lábfej igazán semmiség.
Nem visszataszító.
9/11 anonim válasza:
Na es ma mar kificamodott izles a divat!
10/11 A kérdező kommentje:
180 vagyok,de elég vékony a lábam,így egy kicsit ormótlannak tűnik a nagy lábfejem,de ez van! A szőrt meg borotválgatom.
2014. júl. 24. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!