15 éves lány vagyok. Nagyon rosszul esik hogy a többi barátnőimnek levan borotválva a lábszőrü, nekem meg nem. Mert anyukám nem engedi. Már eléggé szőrös. Sőt. Mi legyen?
Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 16:04
1/21 anonim válasza:
Megmondod szépen anyukádnak,hogy nem a 70-es években élünk,és neked ez ciki,szóval legyen szíves,és vegyen már neked 200 Ft-ért egy eldobható borotvát!
7. osztály télen közöltem vele,hogy legyen szíves,hónaljamat had szőrtelenítsem! Mondta,hogy persze. Májusba mondtam neki,hogy térdnadrág,lábam is megcsinálom.
Nem örült neki túlságosan,de végülis nem jött nekem seprűvel! :)
2/21 anonim válasza:
Ne borotváld, mert attól csak erősebb lesz a szőröd és jobban fog látszani. Nem kell a divattal annyit törődni.
3/21 anonim válasza:
15 évesen már vehetsz nyugodtan borotvát vagy inkább gyantát és megcsinálhatod magadnak, én már 11 évesen megtettem mindezt.
4/21 anonim válasza:
beszeld meg anyukáddal hogy leszeretnéd te is...meg kell értenie anyukádnak,hogy ápolt szeretnél lenni:) de pl ha nekem nem engednék akkor is leborotválnám...
5/21 anonim válasza:
Összeteszem a két kezem, amiért nekem édesanyám abszolút modern felfogású. 13 éves voltam, amikor vele együtt próbáltam ki az akkor újonnan piacra dobott Veet szőrtelenítő krémet. Úgyhogy ő támogatta a szőrtelenítést, bár valószínűleg ehhez az is hozzásegített, hogy van 2 nővérem, akik mellett már megedződött.
6/21 anonim válasza:
és inkabb gyantát használj mert a borotvától csak megerösödik..
7/21 A kérdező kommentje:
oké, megpróbálom, köszönöm :))
2014. jún. 11. 16:45
8/21 anonim válasza:
Én is 15 vagyok, és anyum ugyanígy nem engedi, ... nekem nincs merszem, mert csúny következmény lenne, de te próbáld meg :D Szurkolok :)
9/21 anonim válasza:
követelj ki egy epilátort!
nem értem a szüleidet... utálnak?
10/21 anonim válasza:
ennyi buta embert... -.-
borotvától nem erősödik meg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!