Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves lány vagyok, de egyszerűen nem találok magamhoz illő pasit. Hol keresgéljek? Netes ismerkedésben nem nagyon hiszek bulizni meg nem járok el mert a barátnőimnek van párja egyedül meg. nem nagyok az igényeim csak adjon magára és szeressen
Miért, milyen a magadhoz illő pasi?
A netes társkereséstől sem kell félni. Persze, mindenki máshol tud jobban, de szerintem jó, hogy kinyílt a világ, és a neten olyanok is egymásra találhatnak, akik amúgy talán soha nem találkoztak volna.
Ha pedig bulizós vagy, csak van még másik társaság, más lányok, akikkel el lehetne járni ide-oda.
f24
Neked is tenned kell azért, hogy legyen lehetőségük a fiúknak megismerni téged:)
Én a hobbimból (fotó) kifolyólag ismertem meg egy csomó embert, és INTERNETEN, és végül ők sokkal jobb barátaim lettek, mint mondjuk az osztálytársaim. És ugyanígy interneten jöttem össze a párommal 5 éve, aki szintén fotózott.
Szóval mindenre nyitott kell lenni, és szerintem az interneten is ne konkrétan társat keress, hanem írj fórumokba, ahol mindenki arról a témáról beszél, ami téged érdekel, ha van hobbid, akkor keress olyan oldalt.
De az éeltben is: ha szeretsz rajzolni, járj szakkörre, szeretsz úszni, menj rendszeresen úszni, stb. És akkor lehet ismerkedni.
Egyébként meg ne akard foggal-körömmel, hogy végre legyen már pasid, mert úgy biztos nem lesz.
persze ez egyértelmű 1 párkapcsolat az alakalmazkodásról szól adni és kapni !!!ezzel nincs baj..
talán félnek tőlem a fiúk mert van szemezés meg minden csak nem jönnek oda hozzám
pedig csak 1 egyszerű barna lány vagyok vékony testalkattal és tudom hogy kell öltözködni
12:04 erotikusan kee féélni:D
Egyébként én se találom az igazit illetve meg találtam, csak ő nem talál rám:D Azt mondják majd jön magától: HÜLYESÉG ennyit jegyez meg. és ajánlom a titok című filmet a kedves figyelmedbe 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!