Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 15 éves lány vagyok. Nagyon...

15 éves lány vagyok. Nagyon rosszul esik hogy a többi barátnőimnek levan borotválva a lábszőrü, nekem meg nem. Mert anyukám nem engedi. Már eléggé szőrös. Sőt. Mi legyen?

Figyelt kérdés
2014. jún. 11. 16:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
30%

Dehogynem erősödik, nekem is attól erősödött meg. Gyantáztam kezdetekben, aztán úgy voltam vele, hogy áááá, de jó, kis gyenge nő vissza, akkor nem szórakozok gyantával, majd én borotválom. Marha ügyes voltam :(

Vannak kivételek, pl. a húgomnak nem erősödött meg, de a nők többségének igen.

Kedves Kérdező: Beszélj Anyukáddal, hogy nagyon zavar, meg piszkálnak érte és hogy ciki. De ne borotváld, inkább gyantázd, és rendes melegítős gyantával, de hideggyantacsíkkal, mert azok vackok

2014. jún. 11. 18:54
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak logikusan gondolkodunk, akkor borotválással a gyenge felszínen lévő végét borotválod és a szőr erősebb fele "jön" ki. Gyantával viszont kitéped az egész szőrszálat így ismét a gyenge vége fog kibújni elsőként. Ez férfiként is elég egyértelmű.

Kérdező te pedig próbáld rábeszélni, ha nem megy, akkor pedig vegyél pár száz forintért egy borotvát és csináld meg. 15 évesen azért nem kellene másnak ennyire uralkodni a tested felett.

2014. jún. 11. 20:15
 13/21 anonim ***** válasza:
60%

11-es

ez csak annyit jelent, hogy amúgy is megerősödött volna!

2014. jún. 11. 20:35
 14/21 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem logikus gondolat, még akkor sem, ha annak nevezed. Egyértelmű, hogy ha a szőrnek a külső részével csinálsz valamit, akkor az nem befolyásolhatja a további növekedését. Legközelebb mi lesz az elmélet, hogy kopaszra borotválás után megváltozott a hajszíned?
2014. jún. 12. 00:55
 15/21 anonim ***** válasza:
Gondold át újra.
2014. jún. 12. 07:31
 16/21 A kérdező kommentje:

nemutálnak csak anyum ennyit mondott: erről ne halljak többet!

:ccc

2014. jún. 12. 12:41
 17/21 anonim ***** válasza:
nem értem mi baja van... ez elég alap dolog lányoknál. fel nem tudom fogni miért nem engedi :/
2014. jún. 12. 13:07
 18/21 A kérdező kommentje:
énsem. De ezek viszont jó tanácsok.:)
2014. jún. 12. 13:12
 19/21 anonim ***** válasza:
15 évesen azért ennél lehetnél már tökösebb. Én ugyanezt 12 évesen játszottam el. Azért van különbség.
2014. jún. 13. 01:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Hat eleg fura en 12evesen kezdtem borotvalkozni es konkretan tettem ra magasrol hogy mit gondolnak a szuleim. Legyel mar egy kicsit talpraesett es, ahogy az elozo valaszolo irta, tokosebb!
2014. jún. 29. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!