15 éves lány vagyok. Nagyon rosszul esik hogy a többi barátnőimnek levan borotválva a lábszőrü, nekem meg nem. Mert anyukám nem engedi. Már eléggé szőrös. Sőt. Mi legyen?
Dehogynem erősödik, nekem is attól erősödött meg. Gyantáztam kezdetekben, aztán úgy voltam vele, hogy áááá, de jó, kis gyenge nő vissza, akkor nem szórakozok gyantával, majd én borotválom. Marha ügyes voltam :(
Vannak kivételek, pl. a húgomnak nem erősödött meg, de a nők többségének igen.
Kedves Kérdező: Beszélj Anyukáddal, hogy nagyon zavar, meg piszkálnak érte és hogy ciki. De ne borotváld, inkább gyantázd, és rendes melegítős gyantával, de hideggyantacsíkkal, mert azok vackok
Ha csak logikusan gondolkodunk, akkor borotválással a gyenge felszínen lévő végét borotválod és a szőr erősebb fele "jön" ki. Gyantával viszont kitéped az egész szőrszálat így ismét a gyenge vége fog kibújni elsőként. Ez férfiként is elég egyértelmű.
Kérdező te pedig próbáld rábeszélni, ha nem megy, akkor pedig vegyél pár száz forintért egy borotvát és csináld meg. 15 évesen azért nem kellene másnak ennyire uralkodni a tested felett.
11-es
ez csak annyit jelent, hogy amúgy is megerősödött volna!
nemutálnak csak anyum ennyit mondott: erről ne halljak többet!
:ccc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!