Cickafarok76 kérdése:
A 13 éves leányomnak eléggé szőrös a lába, a combja is és zavarja . Mit lehet tenni? Normális, hogy 13 évesen epilálót használjon? Nem lesz erősebb a szőrzete? Nem lesz olyan mint egy gorilla?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 14:19
1/9 ivilicious válasza:
dehogy lesz, nekem 13 évesen epilálta anya a lábam,meg gyantázta,mg én szőrtelenítőkrémeztem...20 éve vagyok,semmi bajom,3 nap kell,h kijöjjön egy kis borosta...
2/9 anonim válasza:
Erősebb semmitől nem lesz, viszont az epilátor szőrbenövéseket okoz és nem is túl kíméletes. Gyantával jobban járnátok.
3/9 anonim válasza:
hát engem is zavarna....igen, epilálja, erősebb nem lesz
4/9 anonim válasza:
Nem lesz erősebb a szőr. Én is inkább a gyantát javaslom, utána hosszabb ideig szép marad a lába, mint az epilálás után.
5/9 anonim válasza:
Nem, ez csak egy tévhit, hogy erősebb lesz a szőrzet. Nyugodtan szőrtelenítsetek, én a krémet javasolnám. Először mondd el, esetleg mutasd meg neki, hogyan csinálja, és ő szőrteleníti magát. Ennek szerintem örülni is fog, mert úgy látja, hogy elismered azt, hogy nagylány. Én 12 éves voltam, amikor először szőrtelenítettem. AZ Opilca krémet ajánlanám.
6/9 anonim válasza:
Nekem az első szőrtelenítésem gyantával történt, még anyukám csinálta nekem :) én is szerintem 13 éves lehettem. eléggé szenvedtem, de megérte :) az epilátor nem a legjobb, legalábbis nekem, mert szőrbenövésem lesz tőle, amit aztán csak akkor tudok helyre hozni, ha egy darabig csak borotvát használok. Szerintem mindenképp érdemes az 1.-t gyantával kezdeni.
7/9 anonim válasza:
Krémet ne, az elég durva anyag, és nem is tartós a hatása.
Legjobb lenne gyantázni, tartós. Ha van benne rutinod, akár te is megcsinálhatod, vagy bízzátok kozmetikusra.
Epilátorral nekem sincsenek túl jó tapasztalataim. :S
Nem lesz olyan, mint egy gorilla, ha mégis, akkor az hormonzavarra utal. :D Te nem szőrtelenítesz egyébként? Ha igen, olyan lettél, mint egy gorilla? Ugye, hogy nem. :D
8/9 A kérdező kommentje:
Én 37 vagyok , és alig szőrös ...sajnos az apjáék voltak ilyenek és azt örökölte ...
2013. ápr. 20. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!