Miért nézek ki úgy mint egy gorilla?
Figyelt kérdés
Teljesen úgy nézek ki mint egy gorilla! Nagyon szőrös vagyok és nagy és nem tudom mitől! SOS!! Soha nem megyek ki az utcára! Szerintetek?2012. jan. 7. 21:54
1/16 anonim válasza:
Nem lehet,h valamilyen állat az édesapád? (gorilla, ló, farkas) az megmagyarázná a szőrösséget :S
Vanessza x)
2/16 A kérdező kommentje:
Ja 19 éves fiú vagyok és ember az apám!! És tök gorilla vagyok csak több az eszem
2012. jan. 7. 21:58
4/16 anonim válasza:
és az édesanyád? ő sem gorilla? vagy nem fogadtak örökbe gorilla baby korodba csak embernek tanítottak?
Vanessza
5/16 A kérdező kommentje:
senki nem gorilla a családomból !
2012. jan. 7. 22:04
6/16 anonim válasza:
Szerintem anyád megcsaltam apádat egy gorillával :S bocsi,de én ezt így gondolom (járj utána)
Vanessza
7/16 A kérdező kommentje:
Oké megpróbálok!
2012. jan. 7. 22:12
8/16 anonim válasza:
és a fogad is ilyen mint ennek a gorinak? :D
9/16 anonim válasza:
Kérdező ma már e igyál többet és majd csak holnap nézz tükörbe. Aztán dumálunk xD
10/16 anonim válasza:
Vedd le a jelmezt! Még nincs farsang....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!