Őszintén: Hogy nézek ki?
Főleg hölgyek válaszára számítok, és csak őszintén! Fogyás és tartós edzés után vagyok! köszi!
20/F
Szerintem kicsit löttyedt,de ez érthető.
Folytasd tovább az edzéseket és akkor jó lesz.
Ezt mintha egyszer már pár hónapja feltetted volna...
Én csak azt tudom mondani, h így tovább, ez még annyira nem begyere, de nyilván kitartó vagy, így a végeredmény is jó lesz.
21/L
gratulálok, látszik, hogy sokat fogytál! ez az állapot valóban nem a legjobb - bár sokkal mutatósabb a hurkáknál - szóval folytasd az edzést, meg lesz az eredménye!
19L
Pro: Gratulálok a kitartásodhoz, csak így tovább! És biztos, hogy sokkal jobban nézel ki, mint tavaly ilyenkor :)
Kontra: attól még nem lesz automatikusan szép és vonzó egy férfitest, hogy a háj eltűnik róla. Jelenleg abban az állapotban vagy, mint amikor valaki elkezdi növeszteni a rövid haját: el kell fogadni, hogy pár hónapig olyan semmilyen, és lelkesen várni, hogy milyen szép lesz pár hónap múlva :) Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!