Tenyleg unszimpatikus arcom van?
Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy nagyon unszimpatikus a fejem, de sokak szimpatikusnak tartanak. Ti mit gondoltok? Jöhet jó rossz egybe.
2014. aug. 23. 23:25
21/30 anonim válasza:
Jobb a 2. kép, ahol nincs az az erős rúzs. De azzal a szemöldökkel kezdj valamit, mert iljesztő!! Amúgy nem vagy unszimpatikus.
22/30 anonim válasza:
én írtam korábban h nem előnyös a kép
na ez igen, a 2. képen csodaszép vagy!! :)
Természetes és szimpatikus :)
23/30 anonim válasza:
Az a szemöldök úúristen borzasztó.
Minek a rúzs??
Am szép lennél, ha nem baxnád el magad:)
Én szerencsére már rájöttem h kiló smink nélkül is megnéznek az utcán engem ;)
24/30 anonim válasza:
Előző vagyok: második az szép :))
25/30 anonim válasza:
Inkább alulról igazítsd ki a szemöldököd, mert így is túl fent van, nem a szemöldökcsontodon és te még pluszban feljebb is "rajzoltad".
26/30 anonim válasza:
A második kép sokkal szimpatikusabb, szép vagy. De mondd, te sosem szoktál rendet rakni? :)
28/30 anonim válasza:
sok hülye kommentet kaptál
ez az egész belülről fakad, az egész, a mosolygás, a pozitivitás a lényeg az, ami kiváltja a másik emberből az első benyomást
29/30 anonim válasza:
A 2. kép tényleg sokkal jobb, bár nekem ott is feltűnt a szemöldököd, még mindig elég természetellenes, de emiatt nem mondanálak unszimpatikusnak.
30/30 anonim válasza:
Mostmár áruld el ki van a képen, mert nyilván nem te.
De ez a szemöldök nagyon durván ocsmány mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!