Hogyan legyek olyan mint a kortársaim? Tényleg öreges vagyok vagy csak túlreagálom?
15 éves vagyok, de sokkal idősebbnek nézek ki. Nem azért mert túl nőies vagyok és mondjuk kinézek 18-nak, nem a mellem miatt például mert az kifejezetten kicsi. Eddig magamnak még nem tűnt fel, nem nézek ki olyan tipikus tinilánynak, de nem tartottam magam kifejezetten rondának, öregnek meg pláne nem. Farmert meg pólót, balerinát vagy tornacipőt, szandált hordok, színes cuccokat, szerintem ezek nem öregesek. Mondjuk általában nagyjából eltalálják a koromat, de volt, hogy csókolommal köszöntek és volt mikor a suliban azt hitték, hogy szülő meg tanár vagyok.... Azt, hogy csúnya vagyok még elfogadom, sosem tartottam magam túl szépnek, de az, hogy ennyire idősebbnek néznek az már nagyon rosszul esik....
Mitől tűnhetek fiatalabbnak?
Egyébként nem tudom, hogy mire gondolhattak mert azért nehéz összekeverni egy 15 meg mondjuk egy 30 éves nőt...de lehet, hogy csak én gondolom rosszul...
Lehet, hogy csak egyedüli esetek voltak, de nem tudom...nem örülök neki...
Így nemigazán lehet sokmindent mondani ,nem tudom hogy nézel ki ,de tölts fel képet ide és akkor adhatok ötletet ,de így most nem igazán tudlak elképzelni.
Ide feltudod tölteni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!