Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk-Lányok. Ezt most túlreagá...

Fiúk-Lányok. Ezt most túlreagálom vagy gáz tényleg? (Bőv. Alul)

Figyelt kérdés

Szerintetek az gáz ha valakinek 'régimódian' van melírozva a haja(fülül simán csíkok) mert álítólag ez már nem divat ma.Szóval gáz ez???

Azért mert ha nem gáznak szeretnék még ma festetni több melírcsíkot a hajamba.Megtegyem vagy ezzel ellentmondok a divatnak és égés lesz?

2009. nov. 22. 12:56
 1/10 A kérdező kommentje:
16/L voltam
2009. nov. 22. 12:57
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

-.-

igen, és mindenki ki fog röhögni:"nézd az ódivatú csajt hahaha!"

ugyan már, olyan legyen a hajad ami jól áll, és neked tetszik.

2009. nov. 22. 12:59
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Zarva van ma az ovi?
2009. nov. 22. 13:02
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
a fodrászod úgyis a mai divat szerint csinálja meg a kívánt frizurát. ez legyen melírozott vagy sima vágás. érezd jól magad a bőrödben még a hajviseletnél is.
2009. nov. 22. 13:05
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb, ha te jól érzed magad a hajaddal, és jól áll neked. :) Mit érdekel már a divat? Nem mindenkinek áll jól amúgy se... -.-
2009. nov. 22. 13:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
a Herczeg Zoli mondta ma már minden divatos ha tök hülyén öltözködsz, hordod a hajad, az is.
2009. nov. 22. 13:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
sztem kur**a túl reagálod sz@rd már le a divatot ha te úgy jól érzed magad akkor igen is melíroztasd be am is a divat tág fogalom szóval Sok sikert és próba szerencse:)
2009. nov. 22. 13:30
 8/10 Sexylady ***** válasza:
100%
Uhh basszus akkor az én sima, egyszerű sötétbarna hajam, annyira ciki... nem is tudom hogy miért merek vele emberek közé menni... -.- Szerintem borotváld kopaszra, és kész.
2009. nov. 22. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
59%
szeretném ha ez lenne a legnagyobb problémám
2009. nov. 22. 14:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz! Az lenn gáz ha mindenki a "divatot" követné! Mert mi is most a nagy divat? Hát a póthaj! Nos, én elmentem egy fodrászatba, ahol csinálnak ilyet és abban a pillanatban ahogy a kezembe adták a 100%-osan eredeti magyar hajat, úgy ment el a kedvem az egésztől. Egyszerűen undorító, hogy más valakinek a része legyen rajtam, ezzel az erővel más levágott körmét is hozzáilleszthetnék az én nőni nem akaró körmömhöz. Fordultam is ki az üzletből.... Ja, amúgy az én hajam is melírozott és sokan jobban érzem magam így mint a régi festett szőkével.
2009. nov. 22. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!