Szerintem egy világosabb hajszín sokat dobna az arcodon:) a szemöldök festést meg hagyd inkább.
2014. aug. 23. 23:48
12/30 anonim válasza:
Alapjáraton nem biztos, hogy annyira unszimpatikus, mint ahogy azt mondják neked, max ez a kép az. Az arcot, amit vágsz, mifelénk tenyérbemászónak hívják.
A szemöldököd közt túl kicsi a hely, és túl távol van a szemedtől, nagyon "fel lett szedve", az íve is borzalmas, ez az egyetlen gond, amit nem a kép beállítása hoz. Amúgy tényleg természetellenesen nézel ki, de ez manapság már senkit sem tesz antipatikussá. Ez a kacsaszáj a legborzalmasabb, amit egy csaj tud csinálni egy képen. A szemeid amúgy gyönyörűek - ha nem photoshop.
2014. aug. 23. 23:48
13/30 Daolin válasza:
Őszintén megmondom. Nekem az orrpiercinged nem tetszik. Sőt egyenesen undorítónak tartom. A szemed nagyon szép kék azt emeld ki szempillaspirállal.A szemöldököd nagyon vastag, és természetellenes ha már kifested a szemöldököd akkor természetesebben! A te szemszínedhez a világosabb rúzsok jobban állnak. :)
Na a most linkelt képen valami gyönyörű vagy *.* és szimpatikus :)
Az elsőn természetellenes, borzalmas szemöldökkel, és baromi unszimpi...
2014. aug. 24. 00:24
17/30 Daolin válasza:
Teljesen más vagy mint az első képen:)Sokkal jobb ez a vékonyabb szemöldök és a világos rúzs.Amit leirtam az ezen a képen rajta van, és legalább mosolyogsz nem az a nagyképű fej... :DJaaaa, és nincs orrpiercing ittxD :D
2014. aug. 24. 00:42
18/30 anonim válasza:
Összességében nincs baj, szerinem a szemöldököd rontja nagyon el az arcod.
2014. aug. 24. 00:59
19/30 anonim válasza:
Az első kicsit erőltetett tűnik de a másodikon nagy szép vagy és szimpatikus.:)
2014. aug. 24. 01:33
20/30 anonim válasza:
Tényleg a szemöldököd ront nagyon sokat és unszimpatikussá tesz, meg a póz sem túl előnyös. A 2. kép sokkal jobb, ott szimpatikus vagy és kifejezetten szép, szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!