Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg nem létezik melltarto...

Tényleg nem létezik melltarto 110B méretben?

Figyelt kérdés
2014. aug. 14. 07:05
 1/8 anonim ***** válasza:
bár férfi vagyok, a keresőbe beütve pár oldalnyi találatot láttam, itt az első: [link]
2014. aug. 14. 09:05
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát üzletben nem igen láttam még ilyet valóban. Talán valami molett ruhaboltban érdeklődj, gondolom van ahol a fehérnemű is a kínálat része. Vagy neten rendelsz és vagy jó lesz, vagy nem.
2014. aug. 14. 10:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Elso!

Kulfoldon elek, nekem az oldal nem nyilik meg, mondvan "orszagodban nem elerheto"

Masodik!

Hat vegig jartam minden letezo fehernemu uzletet itt, sehol nincs. 95 felett mar csak C van, az nekem nagy. Vagy sportmelltarto, ami annyira nem jon be... :S

2014. aug. 14. 13:17
 4/8 anonim ***** válasza:
Hol külföldön? Nézd, a svájci Bonprixnél van egypár, de biztos a többi rendelős oldalon is akad. De biztosan 110 a hátszélességed, nem mérted el?
2014. aug. 14. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
A linket lehagytam: [link]
2014. aug. 14. 13:42
 6/8 A kérdező kommentje:

Ja, sajnos annyi . Ciki, de ez van. Kicsit elefani vagyok....

A linken levo melltartokbol sincs meret. A felsorolasnal kiadja, de ha rakattintasz, akkor kiderul, hogy nincs ekkora.

Amugy Hollandia

2014. aug. 14. 13:49
 7/8 A kérdező kommentje:
Na, azert nagyon orulok, hogy irtal :) Ugyanis igy rakerestem a hollandra es ott van. Ezer koszonet!
2014. aug. 14. 13:52
 8/8 anonim ***** válasza:
ismerem a problémát... nekem 85DD-re lenne szükségem, és 10e alatt nem kapok.... AA-A-B-C kosaras minden méretben van, színes, mintás, masnis, strasszos, amit el tudsz képzelni, D-és felette meg ezek az öreganyám stílusúak :(
2014. aug. 17. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!