Létezik 70/75AA-s push up melltartó? Ha igen, hol lehet kapni, és kb mennyibe kerül?
Keress 65 vagy 70 A-sat (annak a kosara akkora mint annak amit te keresel, csak a háta kisebb) és tegyél bele egy bővítőt.
Ha nem idegenkedsz a csomagküldő szolgálatoktól, akkor pl. az Otto-nál találsz. Mondjuk viszonylag drága, de ha feltétlen kell, akkor megéri kipróbálni.
Pl. itt van egy: [link]
3-as az nem push-up! Csak szimpla szivacsos horror áron.
2-es: nem akkora a kosara. Az igaz, hogy bizonyos esetekben a mérettáblázatban diagonálisan is érdemes próbálgatni, de nem felelnek meg egyértelműen egymásnak.
Köszi a válaszokat. Hát sajnos nincs pénzem arra a melltartóra, amit a 3-as linkelt. :/
#2: Nem a körmérettel(?) van a bajom, hanem a kosármérettel. Most vettem egy 70A-sat, a pánt talán egy picit kicsi is rám, a kosár viszont nagy. :/
Értem én hogy nem a körmérettel van a gondod, de egy 70A-s kosara kisebb mint egy 75A-sé, és egy 65A-s kosara kisebb mint egy 70A-sé.
[link] a kép angolszáz számozású, de szerintem érhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!