Létezik 70/75AA-s push up melltartó? Ha igen, hol lehet kapni, és kb mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Bocsi, ha rossz kategória.2014. máj. 17. 13:40
11/18 anonim válasza:
75AA? Szegény:( Hány éves vagy?
12/18 A kérdező kommentje:
16 :(
2014. máj. 18. 17:00
13/18 anonim válasza:
Kérdező!
Akkor még simán nőhet! Nekem 16 évesen még AA sem volt!
14/18 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem már nem nagyon fog. :/ Bár azért reménykedem benne, de anyumnak is kicsi. :( Neked most mekkora, ha szabad kérdeznem?
2014. máj. 18. 21:39
16/18 anonim válasza:
13-as vagyok. Kérdezted, de csak most vettem észre.
Bizonyos márkákból jó a 70A, egyébként meg 70AA-ra "nőtt". De 16 évesen a 65AA is nagy volt. Kb. 21 éves koromra lett végleges (másban egyébként nem voltam későn érő - 12 évesen menstruáltam). Terhesség alatt megnőtt, de utána újra "eltűnt".
Tesco gyerekrészlegén szétnéztél már? Ott tartanak AA-t. Persze nem push-upot (én azt sose hordtam, nagyon kényelmetlen).
17/18 A kérdező kommentje:
#15: Tudom, már várom, bár hiába, mert úgyse lesz rá pénzem. :/ A
#16: Köszi. :) Normál melltartóm van, csak nekem push up kellene. :)
2014. máj. 30. 15:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!