Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Létezik-e ideális pánt nélküli...

Létezik-e ideális pánt nélküli melltartó, nem túl nagy, de lógós cikire?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok,de mióta az eszemet tudom lógnak a cicijeim. Hirtelen nőttek meg,aztán sajnos 14 éves korom óta diétázok,aztán visszahízok,szóval jojózik is a súlyom. 75c-s melltartót hordok,szóval nem nagy,inkább átlagos. Mindig is tetszettek a pánt nélküli felsők, de vettem már pár pánt nélküli melltartót,se egyátalán nem tartottak semmit. Nagyon el vagyok keseredve, nálam sokkal nagyobb darab csajokon is látok pánt nélküli felsőt,és nem lóg a cickójuk.
2014. jún. 9. 22:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg 70D-vel, ha az se jó, akkor felejtős.
2014. jún. 9. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
sajnos nagy mellekre sem a pánt nélküli felső,sem a pánt nélküli melltartó nem való. egyrészt szimplán azért,mert az a kisebb mellű lányoknak áll jól, másrészt mert ekkora melleket pántok nélkül valóban képtelenség megtartani.
2014. jún. 10. 01:15
 3/4 anonim ***** válasza:
A pánt nélküli nem tart szóval semmiképp nem jó nagy mellekre.
2014. jún. 10. 11:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ezt hordom, sokkal nagyobb kosárméretben és meglepően jól tart.

[link]

Angliából rendelve (ebay) olcsóbb.

2014. jún. 11. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!