Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Segítség! Olyan tanácstalan...

Segítség! Olyan tanácstalan vagyok! Mit tegyek, hogy fiatalabbnak tűnjek?

Figyelt kérdés
A lényeg, hogy 20 éves múltam, lány vagyok, és már-már annyira el vagyok keseredve a kinézetem miatt, hogy teljesen kihat az amúgy sem sok önbizalmamra. Míg én epekedve nézem a nálam akár 3-5 évvel idősebb lányokat a környezetemben akik azzal dicsekszenek, hogy mindenki 14-nek nézi őket, és itt és ott kérték a személyit tőle, én már lassan a saját pofámat szégyenlem kidugni az utcára, mert annyira öregesnek érzem magam, és szerintem tényleg annak is tűnök. Én komolyan mondom, nem is dohányzom, nem járok gyakran éjszakákba nyúló bulikba, max. havonta 1-szer , és nem is fogyasztok túl sok alkoholt, nem drogozom, még csak nem is nagyon sminkelem magam. Van, hogy egyáltalán nem rakok fel semmi sminket magamra. Mikor van is rajtam, max. egy pici szempillaspirál, és egy kis szemceruza és ennyi. Direkt nem is vakolom ki magam, és mégis, olyan koravénnek látom az arcomat. Én szerintem kinézek alsó hangon 35-40-nek, olyan súlyos a helyzet. Tanácstalan vagyok, mert nem tudom mitől ilyen az arcom, hisz nem tettem tönkre semmivel, soha, bezzeg az említett lánykák, nyakló nélkül vedelnek, cigiznek, és egy tonna vakolat van rajtuk és mégis 25 évesen aligha tűnnek 14-nek.:( Ez olyan elkeserítő. És ráadásul a családomban egyik nőnek sem voltak koravének a vonásai, anyám is 50 évesen tűnik 40, de max 45-nek. Nagyon sötét barna a hajam, a szemem zöld, és viszonylag elég világos a bőröm. Már annyi mindent kipróbáltam, direkt frufrut vágattam, mert gondoltam ezzel javul a helyzet, de ááá.:((( És az ilyen bolti krémekben max bio-t használnék, mert ezek a kenceficék se tesznek jót a bőrömnek.:/ Ha tudtok légyszi' tanácsoljatok valamit, mit tehetnék, hogy fiatalabbnak látszódjak, mert már olyan mértékben zavar, hogy a düh és a szomorúság egyben mardos. Onnét is gondolom, hogy idősnek nézek ki, mert a boltokban már egyre többet magáznak a pénztárosok, eladók, és látom a velem egykorúakat, vagy idősebbeket mind tegezik:( Úgy fááj! Van párom, és nagyon jó a kapcsolatunk, és ő nem mondja, hogy idősebbnek tűnök, próbál vigasztalni, és mielőtt valaki lehurrogna, nem, nem más fiúnak akarok tetszeni, mivel nagyon szeretem Őt, hanem egyszerűen a saját önbizalmamat roncsolja, hogy nem érezhetem az arcom miatt magam annyinak amennyi vagyok, ha kimegyek az utcára, vagy valahova. Gátlásaim támadnak. Az alakom miatt is ugyanez van, járok kondizi, állandóan fogyózom, hátha attól valamivel ,,kislányosabb" leszek, ha olyan igazi vékony lennék. Jelenleg 175 centi 63-64 kg vagyok.:( Kérlek titeket, ne hülye k....zzatok le, csak ki jött belőlem a keserűség, és fájdalmom a külsőm miatt, adjatok tanácsokat, nektek mi vált be,vagy szerintetek mi lenne a jó nekem!:( Előre is köszönöm!

2014. aug. 16. 18:25
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, ezen vagyok!:) Amúgy rengeteg gyümi, zöldség szerepel a mindennapi étrendemben, és minél kevesebb zsíros-cukros cucc. Mindamellett igyekszem nem elhanyagolni a konditermi edzéseket (habár most a nyáron kicsit elszaladt velem a ló, meg is látszik, +2-3 kg formájában, de igyekszem ,,visszatornázni magam":D)

A stílusomat meg azt hiszem mostanában találtam meg igazán. Igazából mindamellett, hogy egy félős, érzékeny, szorongó lány vagyok, igyekszem nem ezt mutatni, és igencsak határozottan vagánynak is tudok tűnni társaságban- ha olyan emberekkel vagyok, akikkel nem érzem magam feszélyezve. Sőt egyre inkább azt veszem észre, hogy egyre többet vagyok a társaság középpontja is akár, és kitűnök azzal, hogy ontom magamból a humort.-ez csak úgy spontán jön, régebben, mindig nagyon antiszoc. voltam. Mindenesetre ezért kezdek büszke lenni magamra:) Egyfajta kettősség van bennem, mert amilyen bolondos tudok lenni, olyan hamar képes vagyok megkomolyodni, ha szükség van rá.

2014. aug. 16. 22:29
 12/19 anonim ***** válasza:
tudatosan sikerült megváltozni hogy már ne legyél csendes félős, vagy hogy sikerült?
2014. aug. 17. 00:06
 13/19 A kérdező kommentje:
Igen, részben tudatos volt a változás, és valóban nagyon akartam változni. De hangsúlyozom, csak részben. Legnagyobb részt spontán állt be a változás. Leginkább a párom inspirált, hogy megbátorodjak, mert megmutatta, hogy nem kell annyira félnem,meg van néhány közös lány ismerősünk, akiknek valahogy annyira szimpatikus volt a viselkedése társaságban. Csak csodáltam őket, milyen oldottnak tűnnek, mindamellett, hogy állítólag ők sem a legmagabiztosabb fajtából valók. És mindez motivált, de különben nem volt túl megerőltető, mert ahogy telt az idő, napról-napra oldottabban kezdtem viselkedni, csak úgy magamtól.
2014. aug. 17. 08:29
 14/19 anonim ***** válasza:

Én ebből annyit olvastam, hogy "20 éves múltam, lány vagyok, és már-már annyira el vagyok keseredve a kinézetem miatt.... bla-bla-bla ..." meg hogy "Jelenleg 175 centi 63-64 kg vagyok."

naszóval... ne akarj óvodásnak kinézni

és esélyes, hogy jól nézel ki, innen megmondom neked látatlanba

2014. aug. 17. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:

Megkaptam a képeket, köszönöm szépen. Fekete a hajad, ami rendkívül sok embert öregít, szerintem csupán ennyi a baj. Egy hullámos, barnás haj nagyon jól állna, a frufrut elhagyva, valami ilyesmi: [link]

Mellesleg szerintem a smink nélküli képen sokkal szebb és természetesebb vagy!:)

2014. aug. 17. 17:53
 16/19 anonim ***** válasza:

Elküldöd nekem is a képed? Egyébként engem is aggaszt, hogy idpsebbnek szoktam nézni, és nem értem, miért. Irigylem azt, akinek nincs ezzel gondja, vagy akár a koránál sokkal fiatalabbnak gondolják.

25L

2014. aug. 17. 18:52
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz képeket!
2014. aug. 17. 19:52
 18/19 A kérdező kommentje:
Úgy tűnik csoda történt, javult a helyzet.:) Egyre inkább azt veszem észre, hogy újra mindenki annyinak néz hellyel közzel, mint vagyok. Nem tudom mi lehet az oka, de valóban én is látom, hogy sokat szépült az arcom, talán azért. Már csak nagyon kevés helyen magáznak, azt veszem észre mostanában az összes üzletben 90%-ban letegeznek stb. Illetve nem csodálkoznak a koromon, ha valakivel beszélek. Lehet, hogy sokat segített, hogy azóta fogytam egy keveset, már csak 60 kiló vagyok.:)
2015. márc. 26. 15:58
 19/19 A kérdező kommentje:

Ma vettem pezsgőt, és elkérték a személyimet!:) Javul a helyzet.

Talán az is sokat fiatalított rajtam, hogy nincs frufrum most.

2015. szept. 25. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!