Segítség! Olyan tanácstalan vagyok! Mit tegyek, hogy fiatalabbnak tűnjek?
Kedves utolsó, ezen vagyok!:) Amúgy rengeteg gyümi, zöldség szerepel a mindennapi étrendemben, és minél kevesebb zsíros-cukros cucc. Mindamellett igyekszem nem elhanyagolni a konditermi edzéseket (habár most a nyáron kicsit elszaladt velem a ló, meg is látszik, +2-3 kg formájában, de igyekszem ,,visszatornázni magam":D)
A stílusomat meg azt hiszem mostanában találtam meg igazán. Igazából mindamellett, hogy egy félős, érzékeny, szorongó lány vagyok, igyekszem nem ezt mutatni, és igencsak határozottan vagánynak is tudok tűnni társaságban- ha olyan emberekkel vagyok, akikkel nem érzem magam feszélyezve. Sőt egyre inkább azt veszem észre, hogy egyre többet vagyok a társaság középpontja is akár, és kitűnök azzal, hogy ontom magamból a humort.-ez csak úgy spontán jön, régebben, mindig nagyon antiszoc. voltam. Mindenesetre ezért kezdek büszke lenni magamra:) Egyfajta kettősség van bennem, mert amilyen bolondos tudok lenni, olyan hamar képes vagyok megkomolyodni, ha szükség van rá.
Én ebből annyit olvastam, hogy "20 éves múltam, lány vagyok, és már-már annyira el vagyok keseredve a kinézetem miatt.... bla-bla-bla ..." meg hogy "Jelenleg 175 centi 63-64 kg vagyok."
naszóval... ne akarj óvodásnak kinézni
és esélyes, hogy jól nézel ki, innen megmondom neked látatlanba
Megkaptam a képeket, köszönöm szépen. Fekete a hajad, ami rendkívül sok embert öregít, szerintem csupán ennyi a baj. Egy hullámos, barnás haj nagyon jól állna, a frufrut elhagyva, valami ilyesmi: [link]
Mellesleg szerintem a smink nélküli képen sokkal szebb és természetesebb vagy!:)
Elküldöd nekem is a képed? Egyébként engem is aggaszt, hogy idpsebbnek szoktam nézni, és nem értem, miért. Irigylem azt, akinek nincs ezzel gondja, vagy akár a koránál sokkal fiatalabbnak gondolják.
25L
Ma vettem pezsgőt, és elkérték a személyimet!:) Javul a helyzet.
Talán az is sokat fiatalított rajtam, hogy nincs frufrum most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!