Nagyon tanácstalan vagyok bikinivonal terén. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Még eddig nem csináltam semmit nyáron,mert nem tartottam szükségesnek(nem látszott),de most viszont már nagyon kényelmetlen a fürdőruhás téma.Tanácstalan vagyok,mert nem csak a bikinivonalnál zavar...Kozmetikushoz nem szeretnék menni.Itthon van borotva,hideg és meleg gyanta meg egy régi epilátor.(Még gép,amin van rugószerű fém rész és az szedi ki a szőrt.)Szóval minden,csak nagyon félek és nem tudom,hogy melyik lenne a legjobb.Tudnátok segíteni?2014. júl. 12. 01:34
1/6 A kérdező kommentje:
Még krém is van
2014. júl. 12. 01:37
2/6 anonim válasza:
Házi használatra legjobb a krém.
Amúgy meg a régirégi (barna) meleg gyanta, de ahhoz kozmetikus kell.
Mért nem akarsz menni? Én próbáltam otthon a gyantát, nem sikerült, csak összeragadt a lakás, és nem spóroltam semmit.:)
4/6 anonim válasza:
Borotváld, az a leggyorsabb, legegyszerűbb, fájdalommentes is. Én legalábbis úgy szoktam. Csak utána ne felejts el fertőtleníteni.
5/6 A kérdező kommentje:
Első válaszoló: nagyon szégyenlős vagyok és még fiatal is (nem nagyon fiatal,tehát nem ilyen 11 12)
2014. júl. 12. 20:56
6/6 anonim válasza:
5: Jó, de mi van abban, ha lát bugyiban egy másik nő? Ilyen szitu mindennapos az ember életében, mi ebben az újdonság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!