A bikinivonal szőrtelenítésére mi a legjobb módszer?
Figyelt kérdés
Mindigis féltem tőle, mert valahogy az intim gyantázást juttatja az eszembe, amitől viszont rettegek. Sosem szerettem volna megcsinálni, de most muszáj, mert az új fürdőruhámból kilátszik. Valami ötlet?(gyorsan, két hét múlva nyaralni megyek és fürödni is szeretnék)2014. jún. 6. 14:33
1/3 anonim válasza:
Gyanta a legjobb.Egy perc alatt kész,utána 2-3 hétig elfelejtheted.Vagy kinlódj a borotvával minden nap.
2/3 anonim válasza:
Eleinte borotváltam, mindig kipattogott... epilátortól ugyanúgy + még a szőr is benőtt bármit csináltam vele. Szóval most gyantázok... ez jó. Első 1-2 napban ezután is pöttyös, de legalább elmúlik ha aloe vera géllel vagy after shave-el kenem, aztán 2 hétig sima. Nekem gyantából a sima meleggyanta vált be oda csak, ami ilyen tégelyes, spatulával felkenős. De cukorpaszta is jó ha meg tudod főzni otthon magadnak.
3/3 A kérdező kommentje:
És ott a gyanta nagyon fáj?
2014. jún. 6. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!