Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tanácstalan, és önbizalomhiány...

Tanácstalan, és önbizalomhiányos vagyok. Egy jó tács?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom magam elfogadni a kicsi melleim miatt...sokan dícsérik az alakomat,mivel hosszú vékony izmos lábaim vannak...ez tetszik magamban,de kicsik a melleim...emiatt nem szeretnék egy ideje kapcsolatot...és szeretkeezni sem merek..sokszor nagyon kívánom,de emiatt elképzelhetetlen.Több nagyon jó pasi is bepróbálkozott nálam,és emiatt nem akarok tőlü semmit,mert félek attól,hogyha szeretkeznénk,és meglátná a melleim,akkor elhagyna..:(( persze már nem vagyok szűz,de már akarok egy hosszabb kapcsolatot,es lenne is ra jelentkező,de ez elgondolkodtat...Most mit tegyek?? Az elso szexnél is gátlásaim voltak..és ez is a melleim miatt voltak:(

2013. aug. 26. 23:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyire kicsik? Egyébként engem spec. nem zavar, főleg ha jó alakod és szép arcod van, és ezek mellet kedves,aranyos, és hűséges vagy. A nagy mell csak a média szarsága, a legtöbb pasi leszarja.
2013. aug. 26. 23:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem a legkisebbek,lehet őket "fogni", de nekem nem tetszenek:(
2013. aug. 26. 23:34
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem emiatt ne legyenek gátlásaid,hisz hány olyan szép meg szexi nő van akinek kicsi mellei vannak:)nem attól szexi valaki hogy hatalmas mellei vannak.ha meg egy pasival összejössz az ruhák keresztül is látja hogy nincsenek hú de mekkora melleid,akkor később mért hagyna el ilyen miatt?

olyan pasi meg akinél a mellméret a legfontosabb szempont,az olyan is,legalábbis nekem személy szerint biztos nem kéne olyan pasi

2013. aug. 26. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:

Megnézném, de ez nem a szerelem szex témakör.

Nekem sincs kocka hasam, se 50-es karom. Mégis eddig szép barátnőim voltak szóval én sem foglalkozom ezzel. Elvileg minden más rendben van veled, gondolj azokra akiknek még az arcuk is csúnya, nekik akármilyen testük lehet komoly kapcsolatra a kutyának se kellenének.

2013. aug. 26. 23:37
 5/7 A kérdező kommentje:
Ezek a válaszok nagyon jól estek!:) köszönöm:) ha belegondolok abba,hogy ha a "leendő" pasiaimnak kicsik lennének a péniszeik,akkor emiatt nem hagynam el az biztos..mert nem ez foglalkoztat a legjobban..:))
2013. aug. 26. 23:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Egy átlag normális ember ilyen, mondanám, hogy ismerkedjünk, de a péniszes példa után túlságosan vicces lenne xd.

Meg nem is hinném, hogy közel laksz, sőt a korosztály sincs behatárolva. :DD

2013. aug. 26. 23:48
 7/7 anonim válasza:

Az én volt barátnőmnek szinte semmi melle nem volt..

Szégyelte is őket, de valahogy rávettem... elmondta hogy gátlásos, mert kicsik.. és én is elmondtam, hogy nem rendelkezek a legnagyobb fallosszal... aztán egy idő után már nem volt baj, mert tudta, hogy én igy szeretem :)

Nem a mellei miatt voltam vele, hanem mert úgy szerettem ahogy van... :)

2013. aug. 27. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!