Szerintezek h nézhetnek ki idősebbeknek? 28eves vagyok, de olyan vagyok mint egy 20 éves kb, segítestek légyszi, tanácstalán vagyok!
Én is ilyen vagyok.
Nem tudsz sokat tenni. Engem csak addig zavart, amikor már bőven nagykorú voltam és egyszer nem akart a postás átadni egy ajánlott levelet ami a szüleimnek szólt, mert nagykorú aláírása kell, meg a munkahelyemen kérdezték meg, hogy iskolaidőben is dolgozom-e.
Aztán később már csak röhögtem, amikor megesett szerencsétlen lánykának néztek, pedig 30 évesen szültem az első gyereket. Most 40 vagyok és szintén csak röhögök, amikor meghallják a koromat és leesik az álluk.
fiú vagy vagy lány? :D
ha fiú akkor sportolj kicsit meg növessz borostát, öltözködj elegánsan
ha lány akkor könnyű a helyzet, csak erősebben kell sminkelni. pl használj alapozót, rúzst, húzd ki a szemed feketére stb. Öltözködj nőiesebben: magassarkú cipő (tanulj meg benne járni), szoknya, harisnya. Szép, nőies frizura. Fontos h ne ess át a ló túloldalára. Egy nőt az külöböztet meg egy tinilánytól h van stílusérzéke, igényes stb. Öltözködj nőiesen de nem túl kihívóan. Az is fontos h TUDD viselni a ruháidat, ne csak feszengj bennük, legyél magabiztos.
Amúgy itt is a kinézet cska egy része a dolognak, a viselkedés legalább olyan fontos. Ne viselkedj úgy mint egy tini ha eddig úgy viselkedtél (röhigcsélés, tapasztalatlanság, határozotlanságot mellőzd!). Helyette magabiztos kisugárzás, de egyben némi visszafogottság, nőiesség sugározzon belőled.
4: Majdnem mindennel egyetértek (viselkedés, visszafogott ruházat), kivéve ezzel:
"ha lány akkor könnyű a helyzet, csak erősebben kell sminkelni. pl használj alapozót, rúzst, húzd ki a szemed feketére stb. "
Én a második válaszoló vagyok, aki szintén fiatalabbnak néz ki a koránál, és azt tapasztaltam, hogy ha erősebb volt a sminkem, akkor nem idősebbnek néztek, hanem egy tinilánykának, aki idősebbnek akar látszani....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!