Segítség! Olyan tanácstalan vagyok! Mit tegyek, hogy fiatalabbnak tűnjek?
ha használnál sminket, lehet pont az ellenkezőjét érnéd el, és nem idősebbnek, hanem fiatalabbnak tűnnél. egy jó smink csodákra képes.
az arcon szerintem legtöbbet a haj tud változtani. kérd ki a fodrászod véleményét, lehet, hogy ha hajszínt változtatnál és vágatna egy vagány, fiatalos fazont, máris másmilyen lenne a véleményed saját magadról. :) a szemöldök is sokat számít, ne legyen túl vékony, se túl vastag.
Szerintem eltúlzod a helyzetet és nem reálisan látod magad.
Egészen biztos vagyok abban, hogy nem 35-40-nek nézel ki.
A súlyod pedig teljesen megfelelő a magasságodhoz.
Fotót nem tudsz feltölteni?
Az a legnagyobb baj, hogy nem szereted magad, nincs önbizalmad, ettől pocsék a kisugárzásod és elgyörört az arcod.
24 éves vagyok, tavaly néztek 28-nak. Gyerekként sokmindent megéltem, aztán tiniként is (nem, nem a szokásos, kidobott-a-fiúm, anya-nem-enged-bulizni meg hasonló hisztikről van szó), ezek rányomták a bélyegüket a lelkemre és az arcomra is. Bár, engem nem érdekel, hogy idősebbnek néznek, legalább nem úgy állnak hozzám, hogy "csak egy csitri", hanem rendesen felnőttszámba vesznek, és melóban rámbíznak olyan dolgokat is, amiket a velem egykorú viháncoló népségre nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!