Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért utálják ennyire a...

Miért utálják ennyire a magyarok Palvinbarbit?

Figyelt kérdés

Lehet, h már unalmas a téma, de az az igazság, h eddig nekem jobb dolgom is volt, mint Palvinnal foglalkozni. Ma viszont unalmamban videókat nézegettem és vhogy nála lyukadtam ki és teljesen le voltam döbbenve a kommentek láttán.

Külföldön ha felmerül a neve, annyi a reakció, h "Ja, Palvinbarbi, aranyos, szép kislány, whatever..." a magyarokból viszont fröcsögnek a negatív hozzászólások, mint "Hány néger (miért pont néger, nemtudom) 3as2hatta meg, mire ide jutott" meg "jajde ostoba ez a nő" "nem is szép" ésatöbbi, egy magyar nyelvű pozitív kommentet nem láttam.

Mi a franc baja van a magyaroknak, most komolyan? Már lassan szégyellni kezdem, h én is az vagyok...

2014. júl. 28. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
53%
Szinte megválaszoltad: magyar mentalitás. Egyszerűbb másokat baszkerálni, ha nem vagy sikeres, boldog, gazdag, ahelyett, hogy tennél valamit. Nekem nincs bajom vele, ő is csak egy, aki éli az életét a 7 mrd ember közül.
2014. júl. 29. 11:03
 12/15 anonim ***** válasza:
én is néztem róla videókat, a stílusa nagyon nem tetszik, de modellnek nagyon jó, és ez jobban számít, úgyhogy ha úgy vesszük "büszke" vagyok rá, külföldön elég sok helyen ismerik azért :D
2014. júl. 29. 14:18
 13/15 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, de olyan szinten letojom, hogy ha szembe jönne velem, akkor se vennék róla tudomást. Akik szerint csak azért bántják mert sikeres, azoktól megkérdezném, hogy ők mit tettek a saját boldogulásukért, ők hol tartanak, és szerintük mennyi esélye van Magyarországon boldogulni több millió embernek. Én személy szerint sokkal többre tartom azokat a nem híres magyarokat, akik külföldön elboldogulnak.
2014. aug. 1. 19:38
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép lány, és én büszke is vagyok arra, hogy legalább egy magyar lány vitte valamire :)
2014. aug. 2. 23:21
 15/15 anonim ***** válasza:
30%
Palvin nem magyar, legalábbis a neve alapján. Keverék szuka. :D
2014. aug. 22. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!