Mi baja a magyarok egy részének az alternatívabb kinézetű emberekkel?
Függetlenül attól, hogy melyik szubkultúra tagja vagy csak simán végig van varrva, vagy fura ruhákat hord, gyerekesnek, lázadónak tartják. Azt mondják "majd kinövi".
Más európai nagyvárosokban teljesen természetes, hogy vannak ilyen emerek, nem feltételezik róluk, hogy anyuci idegeit akarják borzolni harmincon felül is... Vajon miért?
Ja, én is észrevettem.
Svédországban úgy öltöznek a férfiak, hogy Magyarországon simán bu.zinak tartanák őket, pedig nem azok, csak ez egy egyéni stílus.
Szerintem kulturális különbség az oka.
Magyarországon eléggé intoleránsak az emberek mindenféle mássággal szemben.
Még mindig nagyon erős ez az "Állj be a nyájba bégetni Te is" szemlélet.
De ez nem csak az öltözködésre vonatkozik, mással is így van itthon.
Mindenkinek ugyanúgy kell öltözni, meg ugyanazt az életpályát befutni, mert, ha nem, akkor piszkálják.
Nem tanultuk meg még a toleranciát, szerintem.
"meg mittomén milyen agyrémes hülye gyerekekre gondolsz?kettőt találhatsz h miért utáljuk őket!!!buzulnak egymásra a pasit nem tod megkülönböztetni a lánytól idióták!!!!!"
Már bocsi de nem rohadt mindegy neked hogy ki milyen nemű? A homoszexualitás nem nem a ruháktól függ... na jó kivétel a Harry Potter paródiában a szexualitást megmondó sál. Kb ennyi valóságalapja van ennek az elméletnek.
Alapvetően nem az egyéniségnek vagy nem annak levés itt a kérdés, hanem az, hogy milyen alapon ugat bele abban bárki is, hogy más emberen milyen ruha van. Valószínüleg olyan, ami tetszik annak a másik emberenek. Komolyan azt hiszik, hogy az egész világ hozzájuk fog idomulni?
Mert a magyarok csak utánozni akarják az amierikai meg a párizsi meg mittudomén milyen divatot, ésa ki ettől eltér az fuuhh......
Nézz körül japánban, mindenki oylan extrém és egyedi cuccokban járkál, hogy az itt 2 perc alatt felkerülne a napiszarra, vagy egyéb ilyen oldalakra, ott meg tök természetes.
Ez van a magyarok előítéletes egyediségmentes besavanyodott emberek. Legalábbis a többség.
Jó ég!
Nehogy már betegnek nyilvánítsuk azt az embert, aki máshogy öltözik, mint a többség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!