Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi baja a magyarok egy részéne...

Mi baja a magyarok egy részének az alternatívabb kinézetű emberekkel?

Figyelt kérdés

Függetlenül attól, hogy melyik szubkultúra tagja vagy csak simán végig van varrva, vagy fura ruhákat hord, gyerekesnek, lázadónak tartják. Azt mondják "majd kinövi".

Más európai nagyvárosokban teljesen természetes, hogy vannak ilyen emerek, nem feltételezik róluk, hogy anyuci idegeit akarják borzolni harmincon felül is... Vajon miért?

2011. jún. 10. 11:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
29%
Azt honnan veszed, hogy más országokban mit gondolnak? Ahol eddig éltem, pontosan ugyan úgy gondolkodtak erről mint nálunk.
2011. jún. 10. 11:59
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja, én is észrevettem.

Svédországban úgy öltöznek a férfiak, hogy Magyarországon simán bu.zinak tartanák őket, pedig nem azok, csak ez egy egyéni stílus.

Szerintem kulturális különbség az oka.

Magyarországon eléggé intoleránsak az emberek mindenféle mássággal szemben.

Még mindig nagyon erős ez az "Állj be a nyájba bégetni Te is" szemlélet.

De ez nem csak az öltözködésre vonatkozik, mással is így van itthon.

Mindenkinek ugyanúgy kell öltözni, meg ugyanazt az életpályát befutni, mert, ha nem, akkor piszkálják.

Nem tanultuk meg még a toleranciát, szerintem.

2011. jún. 10. 12:00
 3/19 anonim ***** válasza:
27%
mármint az emo meg az imo meg a scene...meg mittomén milyen agyrémes hülye gyerekekre gondolsz?kettőt találhatsz h miért utáljuk őket!!!buzulnak egymásra a pasit nem tod megkülönböztetni a lánytól idióták!!!!!
2011. jún. 10. 12:00
 4/19 anonim ***** válasza:
33%
Hát ha azokra gondolsz akik felveszik az egyen vastag keretes szemüveget, nyáron is a 500 színben pompázó 20 méteres kötött sálat (vagy akár többet is), 20 éves nejlon melegítőfelsőt, vagy kötött pulcsit, egyen converse cipőt, az nekem nem alternatív, hanem gáz. Ha mindenképp be akar illeszkedni vhova akkor legalább legyen goth azok szép ruhákat hordanak. De ez a nagy alterség olyan unalmas, és sztem sokkal jobban árulkodik arról h vki birka, mint ha vki nem foglalkozik éjjel nappal a ruhákkal, meg azzal h ő most milyen k*rva nagy egyéniség lesz, hanem megveszi a C&Aban vagy vmi boltban a cuccait azt jól érzi magát benne.
2011. jún. 10. 12:40
 5/19 A kérdező kommentje:

"meg mittomén milyen agyrémes hülye gyerekekre gondolsz?kettőt találhatsz h miért utáljuk őket!!!buzulnak egymásra a pasit nem tod megkülönböztetni a lánytól idióták!!!!!"

Már bocsi de nem rohadt mindegy neked hogy ki milyen nemű? A homoszexualitás nem nem a ruháktól függ... na jó kivétel a Harry Potter paródiában a szexualitást megmondó sál. Kb ennyi valóságalapja van ennek az elméletnek.

Alapvetően nem az egyéniségnek vagy nem annak levés itt a kérdés, hanem az, hogy milyen alapon ugat bele abban bárki is, hogy más emberen milyen ruha van. Valószínüleg olyan, ami tetszik annak a másik emberenek. Komolyan azt hiszik, hogy az egész világ hozzájuk fog idomulni?

2011. jún. 10. 12:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Mert a magyarok csak utánozni akarják az amierikai meg a párizsi meg mittudomén milyen divatot, ésa ki ettől eltér az fuuhh......

Nézz körül japánban, mindenki oylan extrém és egyedi cuccokban járkál, hogy az itt 2 perc alatt felkerülne a napiszarra, vagy egyéb ilyen oldalakra, ott meg tök természetes.

Ez van a magyarok előítéletes egyediségmentes besavanyodott emberek. Legalábbis a többség.

2011. jún. 10. 13:13
 7/19 anonim ***** válasza:
23%
az emberek többsége azért nézi ezt rossz szemmel, mert azok, akik nagyon durván kilógnak a megszokottól(nem a divatra gondolok, hanem arra h nagyon extrém módon ölözködik)akkor az általában lelki gondokkal, feltűnési viszketegséggel küzd(és tényleg van ilyen betegség szal ez nem csak egy mondás) és ezt nem szeretik az emerek, ha vki töbnek hiszi magát az átlagnál
2011. jún. 10. 13:19
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Jó ég!

Nehogy már betegnek nyilvánítsuk azt az embert, aki máshogy öltözik, mint a többség!

2011. jún. 10. 13:20
 9/19 A kérdező kommentje:
Nem tudom én eddig egy kék hajfestéktől se lettem se depresszív se jobb ember a többieknél. Meséljetek, azt a csodahajfestéket hol lehet kapni?
2011. jún. 10. 13:28
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
sztem hülye eleve a kérdés mert van aki mint az előző szépen leírta sálat vesz fel nyáron pulcsival az ideg bajos de most egy pasi mért ne hordhatna rózsaszínt és mért ne öltözhetne vki divatosan vagy épp nem úgy? én pl egyátalán nem külömböztetek meg senkit és aki lehurrogja azt aki a saját stílusát viseli az egy nagy tahó és nem érdemes rá odafigyelni!
2011. jún. 10. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!