Mi baja a magyarok egy részének az alternatívabb kinézetű emberekkel?
Függetlenül attól, hogy melyik szubkultúra tagja vagy csak simán végig van varrva, vagy fura ruhákat hord, gyerekesnek, lázadónak tartják. Azt mondják "majd kinövi".
Más európai nagyvárosokban teljesen természetes, hogy vannak ilyen emerek, nem feltételezik róluk, hogy anyuci idegeit akarják borzolni harmincon felül is... Vajon miért?
13:19
Látszik hogy nincsenek ilyen barátaid...úristen ez a felfogás. Ott vannak pl a rockerek, ők is feltűnőbbek, mégsincs feltűnési viszketegségük, többségük csendes és sokkal normálisabb mint a hétköznapi vihogós hülyék. Egyszerűen csak van bennük egy életérzés ami a legtöbb emberben nincs meg, de ha valaki nem ért ehhez az ne pofázzon már hogy depressziós vagy feltűnési visketegsége van! Ennél nagyobb hülyeséget még életemben nem olvastam...
A válaszom nagyon egyszerű és összetett: A magyarok sz*rháziak egytől egyig
Még jó hogy nem teljesen vagyok magyar így lehet őket szídni
Ebben a kosz fészekben sose leszel önmagad, jobb ha tőlem tudod, ha ez mégis összejönne vagy elkapnak a Blahán és összevernek, vagy leköpnek leszólnak
Szlovákia után ez a 2. putri
18/F
13:19 vok
először is én egy szóval sem mondtam olyat h depresszeiós lenne, csak azt, h lelki gondok vannak és ez nem egyenlő azzal h depresszó....és aki ezt nem tudja értelmezni ink azzal van a gond sztem
a feltűnési viszketegség peg téll betegség, de nem olyan h emiatt le kell nézni embereket
én nem nézem le emiatt az embereket, csak leírtam egy tényt...
(mivel-zárójelben megjegyezném- az unokatesóm pszichólógus és ezt egy csomószor mondta mikor sétáltunk és megláttunk egy-egy ilyen emert, szal ez egy diagnózis és fölösleges emiatt felkapni a vizet)
és az utolsó 2-vel értek én is egyet....
Nekem az a bajom, hogy baromira el vannak szállva maguktól. Nemrég volt egy kérdés, hogy "mitől érzed magad egyéniségnek?", erre mindenki nagy mellénnyel beírta, hogy attól, hogy nem úgy öltözik, mint az átlag, ettől mennyire egyéni... Szerintem meg szimplán szánalmas. Lenézik azt, aki nem úgy öltözik, mint egy holdkóros. Ez a bajom velük.
Bár ez csak az átlag. Én fiatalabb koromban punk voltam, de szerencsére normális felfogásom volt, nem voltam elszállva magamtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!