Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyit keres egy műkörmös az...

Mennyit keres egy műkörmös az EU-ban átlagban? Igaz, hogy jobbak a magyarok a szakmában?

Figyelt kérdés
Tervezem, hogy kimegyek külföldre, azt hallottam, hogy a magyar műkörmösök jobban dolgoznak mint a nyugati társaink. Nálunk magasabbak a szakmai követelmények? És mennyire elégedettek a külföldi (pl. német) vendégek? Valaki tudja, hogy mennyit keres havonta egy manikűrös, aki Naildesignt-t is csinál német területeken? Köszi előre is!
2012. febr. 23. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Már bocs, de az én válaszom miért is nem volt hasznos?
2012. febr. 24. 10:33
 2/5 A kérdező kommentje:
szia, én azt jelöltem be, hogy HASZNOS volt a válaszod. Hisz meg is köszöntem...biztos, hogy azt láttad?
2012. febr. 24. 11:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Csak azért kérdezem, mert az én válaszom is törölve lett.

Egyébként nem mindegy, melyik országban próbálkozol. Sok helyen nem az számít, hogy hogyan dolgozol, hanem hogy milyen gyorsan. Nincs az embereknek idejük arra, hogy fél óra elmenjen a díszítgetéssel. Megelékszenek egy sima egyszínű vagy francia körömmel. Sok körmös él és dolgozik külföldön, a nails-en vedd fel velük a kapcsolatot, vagy írd ki a kérdésedet, ha még nem volt feltéve, biztos fognak segíteni a lányok.

2012. febr. 24. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Hülye liberalista p*csa.
2012. febr. 24. 18:05
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen még egyszer! Én nem tudom, miért tűntek el a válaszok, pedig hasznosak voltak...

Bár most is a 4. válasz eléggé furcsa, de nem kell vele foglalkozni, figyelmen kívül hagyjuk.

A nails oldalon körülnéztem, és nagyon jó! :)) Köszi a tippet! Láttam a külföldi tapasztalatokat is...erre tippeltem én is, hogy ott kevésbé díszitik a körmüket, mert a divat is sokszor a basic-re épül. De azért örülnék, ha gyakorolhatnám a díszítést is, mert indulnék a versenyen. Te is ott vagy a nails oldalon, első válaszoló? Nagyon jól átlátod a szakmát, és hasznos válaszaid vannak (láttam más kérdéseknél is). Köszi!

2012. febr. 24. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!