Mennyit keres egy műkörmös az EU-ban átlagban? Igaz, hogy jobbak a magyarok a szakmában?
Csak azért kérdezem, mert az én válaszom is törölve lett.
Egyébként nem mindegy, melyik országban próbálkozol. Sok helyen nem az számít, hogy hogyan dolgozol, hanem hogy milyen gyorsan. Nincs az embereknek idejük arra, hogy fél óra elmenjen a díszítgetéssel. Megelékszenek egy sima egyszínű vagy francia körömmel. Sok körmös él és dolgozik külföldön, a nails-en vedd fel velük a kapcsolatot, vagy írd ki a kérdésedet, ha még nem volt feltéve, biztos fognak segíteni a lányok.
Köszönöm szépen még egyszer! Én nem tudom, miért tűntek el a válaszok, pedig hasznosak voltak...
Bár most is a 4. válasz eléggé furcsa, de nem kell vele foglalkozni, figyelmen kívül hagyjuk.
A nails oldalon körülnéztem, és nagyon jó! :)) Köszi a tippet! Láttam a külföldi tapasztalatokat is...erre tippeltem én is, hogy ott kevésbé díszitik a körmüket, mert a divat is sokszor a basic-re épül. De azért örülnék, ha gyakorolhatnám a díszítést is, mert indulnék a versenyen. Te is ott vagy a nails oldalon, első válaszoló? Nagyon jól átlátod a szakmát, és hasznos válaszaid vannak (láttam más kérdéseknél is). Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!