Műkörmös csiszológép mennyire kell az elején?
Még csak tanulom a műköröm építést, mennyire kell a csiszológép a munkához? Jobb minél előbb beszerezni?
Ez megéri kezdésnek?
Ezt a linket ugye nem gondoltad komolyan?? A jó csiszológépek 50E-nél kezdődnek, ne egy ilyen árverős oldalon árult többéves használt vackot akarj venni.
Nem tudom, hol tartasz a tanulással, elkezdtétek-e már a gyakorlatot is, de először kézzel kell megtanulnod reszelni, hogy tudd, hol van a "határ", milyennek kell lennie egy lecsiszolt körömnek. Vegyél ehhez durva reszelőt, 80-ast porcelánhoz, 100-ast zseléhez, majd ugye ahogy vékonyodik az anyag, lehet finomabbra váltani. Ha kézzel nem vékonyítod el a körmöt, akkor kezdhetsz el géppel dolgozni. Először papírfejjel, közepes elég lesz, majd ha az is megy, akkor jöhet a jobb minőségű karbidfej. De ahhoz már gyakorlat kell, mert nagyon viszi az anyagot, nagyon könnyen sérülést lehet vele okozni.
Ha gépet veszel mindenképp viszonteladónál/kereskedőnél vegyél, ahol van hozzá garancia is, és javítani is tudják a gépet.
Szia!
Egy jó csiszoló 20.000 ft körül van!
Vatera azért nem jó mert nincs hozzá garancia!
Tudom ajánlani Classic Nails termékét, én 5 éve azzal dolgozok és nagyon jó!
De 50 ezerért se vegyél... :) felesleges annyi pénzt kidobni rá
20 000 Ft-os csiszolóval dolgozol 5 éve éjjel-nappal? És nem romlott még el? Milyen márkájú? A háza csavarozva van, vagy nem?
A nails-en nemrég volt téma a csiszológép, nézz utána ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!