Miért utálják ennyire a magyarok Palvinbarbit?
Lehet, h már unalmas a téma, de az az igazság, h eddig nekem jobb dolgom is volt, mint Palvinnal foglalkozni. Ma viszont unalmamban videókat nézegettem és vhogy nála lyukadtam ki és teljesen le voltam döbbenve a kommentek láttán.
Külföldön ha felmerül a neve, annyi a reakció, h "Ja, Palvinbarbi, aranyos, szép kislány, whatever..." a magyarokból viszont fröcsögnek a negatív hozzászólások, mint "Hány néger (miért pont néger, nemtudom) 3as2hatta meg, mire ide jutott" meg "jajde ostoba ez a nő" "nem is szép" ésatöbbi, egy magyar nyelvű pozitív kommentet nem láttam.
Mi a franc baja van a magyaroknak, most komolyan? Már lassan szégyellni kezdem, h én is az vagyok...
Ahelyett, hogy büszkék lennének rá... Istenem... Engem spec nem érdekel, mert nem vagyok jártas a modell világban, de eszembe nem jutna mocsolódni rá. Ha meghallom a nevét, akkor tudom, hogy "ja, igen, az a csaj, akit 13 évesen leszólított egy modell ügynök".
Valószínűleg sokan csak irigykednek rá. Hogy szép, hogy sikeres, hogy - valószínűleg - piszok gazdag, stb. De azért meg is dolgozik a sikeréért meg a pénzéért. Ha valaki utánacsinálja, majd akkor járhat a szája az illetőnek.
Ez ugyanolyan, mint amikor Rubint Rékát mocskolják a kismamák. "Nem is szült, mert császározták, hogy merészeli azt állítani, hogy szült" meg "Biztos, hogy plasztikázva van", bla-bla-bla. Ők is csak irigyek az alakjára, hogy nem tunyult el a terhesség alatt meg a szülés után.
Az utálkozáshoz nagyon értenek a magyarok, sajnos. Nem tudom van-e még egy ilyen fröcsögő társadalom, mint a miénk :(
Én sem értem.
Nagyon szép csaj (smink nélkül is) - ha jól tudom, nem csak szerintem. :) Én is néztem már vele készült interjúkat, tök aranyos, értelmes csaj. Szerintem.
Nagy bajnak érzem, hogy a bulvársajtó kezd celebet csinálni belőle, és ez gáz.
Mi, magyarok, sajnos ilyenek vagyunk. Még családban is képesek vagyunk bántani, ócsárolni egymást, irigykedni egymás sikerére (volt részem ilyen párkapcsolatban is). Hát akkor mit várjunk idegenektől?!
(Ma volt egy kérdés, amelyben a kérdező a vízilabdásainkat ócsárolta. Na neeee!)
Kedves Kérdező! Szerencsére azért akad pozitív hozzászólás is a videók alatt. :) Nem sok ilyen van, de akad.
Mert nem tetszik, számomra elég messze van a széptől. Ez van, a szépség szubjektív. De visszakérdezhetnék: miért kéne szeretnem?
Az meg, hogy büszke legyek rá, mert magyar: nos hát, én eléggé fontosnak tartom azt, hogy magyar vagyok és büszke is vagyok erre, de egy modellt nem tartok túl sokra, hogy büszke legyek rá. Büszke vagyok pl.: a sportolóinkra, mert ők valóban letettek valamit az asztalra, de egy modell, aki 20 év múlva már csak egy ráncos néni lesz, akire senki nem emlékszik, az nem nagy érdem. Egy olimpikon viszont 80 évesen is az marad.
"De azért meg is dolgozik a sikeréért meg a pénzéért. Ha valaki utánacsinálja, majd akkor járhat a szája az illetőnek."
Azért az tudhatnád, hogy "modellnek születni kell". Azért tettem idézõ jelbe mert annyiban izgazad van, hogy sok munka van abban, hogy ennyi mindent elért és sikeres, de van is mire rádolgozni. Hiába tesz meg valaki mindent azért, hogy szép és tökéletes alakja legyen ha nem megfelelõ a genetikája. Szarból nem lehet várat építeni.
Szerintem nagyon szép. Az, hogy buta-e nem tudom. Nem láttam egyetlen egy interjút se meg semmi ilyesmit.
Magyar vagyok es szerintem gyonyoru.:)
En sem ertem miert piszkaljak, sok no szeretne olyan "csunya" lene mint Barbi.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!