Kit tartasz a legszebbnek ismert nők közül? Lehet az színész, vagy csak műsorvezető, vagy modell. külföldi és magyarok közül?
én magyarok közül:
Balogh Edina
külföldiek közül:
Alexandra Stan
Gwen Stefani
Tarja Turunen
Jennifer Lowe Hewitt
Magyarok közül: Orosz Barbara, Ördög Nóra(hosszú hajjal)
Külföldiek közül: Marcia Cross, Eva Longoria, Megan Fox
A magyarok közül Balogh Edina tényleg gyönyörű szép. Mindig elcsodálkozom a szépségén, hogy hogy lehet ilyen tökéletes valaki.
A BK-ből még nagyon szép az a lány, aki Claudia unokáját játsza. (nem tudom, szerepel-e még a sorozatban), és Szabó Erikát is sokszor szépnek láttam.
Régebben tetszett még Fonyó Barbara, és talán még Dukai Regina is az átlagostól szebb kategóriába tartozik.
Nem követem annyira nyomon a mai sztárokat, szóval biztos lennének még sokan, de most több nem ugrik be.
A külföldiek közül Cheryl Cole nagyon szép, bár most az új világos hajszíne nem túl előnyös, és Scarlett Johansson, ja, és Pénelopé Cruz.
magyarok közül senkit nem tudnék mondani, inkább a külföldi dolgokra figyelek, de amúgy a Barátok Köztben volt az a csak Bori(?), tök jó volt a haja
Scarlett Johansson
Keira Knightley
Audrey Hepburn
Natalie Portman
ja, és Britney Spears!!
jó, az utóbbi években nem a legjobb formáját hozza, de ha megnézzük a régebbi videóit, hát, én még ilyen szép arcot nem láttam. Még Balogh Edinánál is szebb, mindenkinél.
Ő a csúcs számomra! Persze a régebbi formája, arca.
Magyarok közül: Szinetár Dóra, Kékkovács Mara
Külföldről: Audrey Hepburn, Ashlee Greene, Liv Tyler
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!