Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek hány kilót fogyjak?

Szerintetek hány kilót fogyjak?

Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni hogy szerintetek az én testalkatomhoz mi lenne a leghatásosabb módszer fogyókúrában és hogy hány kilótól kell hogy megszabaduljak szerintetek .Képet küldök privátban annak aki komolyan tudna ötletek adni.160 centiméter vagyok és 72 kiló...20 éves lány...
2014. júl. 23. 16:41
 1/7 anonim ***** válasza:
Segítek:) 15/L
2014. júl. 23. 16:43
 2/7 anonim ***** válasza:

17 éves lány vagyok, segítek szivesen, otthon vagyok a fogyós témában :)

Egyébként a testmagasságodhoz a 48- 58 kg közötti súly lenne ideális ez persze függ a csontozattól, izomtól :)

2014. júl. 23. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:
Van egy egész kategória itt gyakorin fogyókúrákkal kapcsolatban, olvasgasd. A leginkább ajánlható módszer minden esetben a szénhidrátszegény, szálkásító diéta, ilyen néven tudsz rákeresni. Ajánlom még hogy töltsd le netről a Sárga Kapszula című könyvecskét és olvasd el (ingyenes), az megválaszol minden kérdést.
2014. júl. 23. 16:49
 4/7 anonim ***** válasza:
küldhetsz ha gondolod :)
2014. júl. 23. 17:11
 5/7 anonim válasza:
41%
Nézegettem oldalakat és az ideális testsúly 48.6 és 61.4 kiló között van. Mondhatnám, hogy fogyj le 15 kilót vagy, hogy 10-et, de itt nem ez a lényeg. Attól is függ, hogy milyen a csontozatot meg a többi. Az nagyon fontos, hogy sokat sportolj. Sokkal hasznosabb, mint egy-egy fogyókúra. Semmiképp se éheztesd magad. Étkezz napi ötször, kevesebbet. Alap dolgok, mint például ne egyél sok édességet (vagy inkább egyáltalán), ne egyél nagyon zsíros, hízlaló ételeket, gyorskaját. Igyál minél több vizet, de semmiképp se cukros üdítőket, gyümölcsleveket. Próbál minél kiegyensúlyozottabban élni. Sportolj, mozogj minden nap (ez ne 10 perc legyen). Az a legjobb, ha a szabad levegőn mozogsz (pl. elmész futni, túrázni, biciklizni). Nincs például kutyád? Ha igen, akkor kezdd a reggeleidet egy-egy sétával, majd este (vagy amikor időd engedi) egy kiadósabb, hosszabb, akár 1-1,5 vagy akár (ha a kutyád is bírja) 2 órás sétára, kocogásra is menjetek el. Ezzel szépen lassan, de annál könnyebben fogyhatsz le. De ne feledd: ha többet és intenzívebben mozogsz, annál gyorsabban lesz eredménye.
2014. júl. 23. 17:18
 6/7 anonim válasza:
Előző vagyok: Az lemaradt, hogy sok sikert! :)
2014. júl. 23. 17:18
 7/7 anonim ***** válasza:
uhh, hát 20-at :/ kezdésnek, aztán megnézünk újra. utálom az ilyen nyomorék szülőket, akik nem figyelnek a gyerekükre :/
2014. júl. 23. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!