Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nőiesebben...

Hogyan tudnék nőiesebben öltözködni?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok és elég molett alkat. Szerintem a nőiesebb ruhadarabok jobban állnának nekem(jobban is tetszenek) mint a sportosak, azonban nem tudom, hogy mégis milyen ruhadarabokat vegyek, ami nem túl drága, de azért jól mutatnak.Köszi előre is

14/L

2010. jan. 3. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
87%
Kínai üzleteket ajánlom figyelmedbe. :-)
2010. jan. 3. 16:35
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az nem baj, ha molett vagy :)

Nem tudom, pontosan hol laksz. :S Így, kicsit nehézkes.

Ajánlom a Tally Weijl-t. Vannak drágább ruhák is, de vannak olcsóbbak. Vannak nagyobb méretek is. Nem csak XS-ek :DDD Nagyon jó ruhák.

Próbálj meg magassarkút felvenni. Nőies és kecses lesz a járásod és a testtartásod, és mivel azt írtad h molett vagy az alakodat is megnyújtja, így még soványabbnak is látszol :)

Vegyél fel egy kicsit cici kidobós ruhákat :$ de csak mértékkel, ne nézz ki úgy, mint egy rib@nc. A molett lányoknak nagy mellük szokott lenni :) Egy picit megkell mutatni mid van. Még az is jó, ha jó minőségű pólót veszel fel. Manapság nagyon sokan hordanak egyszerű pólót magas sarkúval.

Ajánlom még a csőnadrágokat. Nem tudom mennyire vagy molett, ha nincs sok felesleg rajtad vagy csak nőiesen vagy telt szerintem nyugodtan felvehetsz azt is. Sok molett lány hord csőnadrágot. Nagyon szép feneket csinál :$$$ Ja, és majdnem elfelejtettem. A kiegészítők. Sok testrészedről elvonja a figyelmet.

Remélem segítettem valamennyit. :) Sok sikert!

18/L

2010. jan. 3. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!