Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szeretnék szexin és nőiesebben...

Szeretnék szexin és nőiesebben öltözködni. De hogyan?

Figyelt kérdés
Alma alkatom van, nagy cicik, nem túl nagy has (de nem is kicsi, bár elkezdtem edzeni és fogyózni), kreolbőröm van, hátközépig érő sötétszőke hajam van(bár festve volt középbarnára, de már kikopott), rövidek a lábaim és 156cm vagyok. Festeni nem igazán szoktam max buliba...akkor is csak szemceruza, spirál. De most nagyon szeretnék változtatni :) A hajamon is, és az öltözködéseimen. Most inkább cicanadrág póló...farmer néha...ált összefogom a hajam. És nagyon szeretem a pinket és a feketét :))
2011. jún. 25. 13:26
 1/10 anonim ***** válasza:
52%
menj el vásárolni
2011. jún. 25. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerezz be pár magassarkút, szoknyákat, blúzokat. Bemész egy butikba és rengeteg nőies ruhát fogsz találni. Használj hétköznapra is egy kis szemceruzát és spirált, esetleg arcpírt. Nem kell túl sok, de számomra a smink nőiesebb hatást kölcsönöz. A hajadnak adj dús hatást.
2011. jún. 25. 14:23
 3/10 hot_kiss ***** válasza:
100%
Prbóálgasd az egyszerűbb sminkeket, nézegess sminkblogokat (Griberli, Dorka, Citromhab satöbbi) és próbálgasd magad enyhén festegetni. A ruháidat meg csak Te látod, hogy mi áll jól és mi nem.
2011. jún. 25. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy?
2011. jún. 25. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
17-18 év alatt ne akarj szexisen öltözni
2011. jún. 25. 15:06
 6/10 A kérdező kommentje:
Az elsőnek mondom,h egy kretén! :P
2011. jún. 25. 16:16
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
Azzal a kreol bőr-szőke haj kombóval kezdj valamit, mert irtó proli.
2011. jún. 25. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
kretén vagyok de hálisten nekem nemprobléma az öltözködés:)))
2011. jún. 25. 17:04
 9/10 A kérdező kommentje:
Azzal lehet nincs baj, de a tahósággal igen :P És tudod, a megjelenésen lehet változtatni, de azon nem, hogy egy paréj vagy :P
2011. jún. 25. 18:24
 10/10 anonim ***** válasza:
mégha szidtalak vna v valami megértem h ilyen szavakat használsz:))pff:))
2011. jún. 25. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!