Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi volt a többiek reakciója a...

Mi volt a többiek reakciója a stílusváltásod után?

Figyelt kérdés

ha volt már veled stílusváltás, pl teljesen új haj, más ruhák mint eddig, akármi. mi volt a környezeted reakciója?

az a baj, hogy én nem merek változtatni, mert el akarom kerülni az osztálytársaimmal való kínos perceket. amikor még másik suliba jártam, és begöndörítettem a hajamat, hangosan kibeszéltek, kinevettek, volt, aki odajött, hogy "cuki a hajad", de érezhetően ironikusan.

2014. jún. 15. 17:48
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én annyira drasztikusan változtattam a hajamon(vágás, festés), hogy nem lehetett elmenni mellette szó nélkül, volt aki nem is ismert meg: Viszonylag kulturált közegben mozgok így mindenki megdicsérte. Persze mindenkin látszott, hogy komolyan is gondolja, vagy csak udvariasságból mondja, de nem is nagyon érdekelt. Nem azért csináltam, hogy másokat tegyek vele boldoggá.
2014. jún. 15. 17:53
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Fiúsból változtam szexi/csajossá, tetszett az embereknek körülöttem.

Nyilván akik utáltak mindig is, azok beszólogattak, de az kit érdekel? A legtöbb beszólást amúgy is csak az irigy csajoktól kaptam, amin jót nevettem magamban mindig.

2014. jún. 15. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem a stílusváltás utáni napokat, mert nem szeretek a középpontban lenni, és mki mondja, hogy jaj, de jó lett a hajad, ruhád, körmöd, amikor látszik sokakon, hogy csak udvariasságból teszik vagy mert örülnek, hogy van vmi beszédtéma.

Most egyébként a kedves párommal meccsezem éppen, mert levágattam a hajam - nagyon el volt töredezve,szükség volt rá - én is szeretem a hajamat hosszan, de annyira töredezett volt, hogy fájt már kifésülni, és gondoltam, ha már vágunk, akkor ne ilyen semmilyen hosszúra, és lett egy állig érő vagány bubim, ami miatt a kedves még mindig morog :D.

2014. jún. 16. 00:16
 4/4 anonim ***** válasza:

én a hajamat vágattam le elég drasztikusan. a nyakamig ért a hajam, és úgy vágattam le, hogy az egyik fele nagyon rövid lett(az egész fülem kilátszódott) a másik fele meg kb az államig ért :) mindenki meglepődött, mert már alapból is nekem volt csak rövid hajam az osztályban a lányok közül, és akkor még így be is újítottam :D na de nem baj, én imádtam, mert pont azon a felén, ahol rövidebb volt a hajam, 3 helyen van kilövetve a fülem és nekem nagyon tetszett, hogy így mindenki látja :) de azóta már megnövesztettem. néha úgy vagyok vele, hogy milyen jó lenne újra levágatni olyanra, de az az igazság, hogy semmit nem tudtam vele csinálni. de tényleg, semmit. én meg sajnos elég hamar megunom a hajstílusaimat, általában 2x vágatom le ugyanolyanra, aztán váltok.

mondjuk nekem van egypár bunkó osztálytársam, akik tutira kibeszéltek, de hát ez van, a többségnek tetszett, meg nekem is és ez a lényeg :)

2014. jún. 16. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!