Kinek volt már allergiás reakciója hajfestéktől-és az hogyan zajlott le vagy egyátalán milyen volt?
Tényleg előfordulhat de ritka...ezért kell először egy tincsen kipróbálni.:)
Halottam olyanról akinek tényleg az egész feje bedagadt, de még csak 1ről. Szóval először egy tincsen próbáld meg a festéket :) Vágj bele nyugodtan.
Próbát végezz, és minden festés előtt, ugyanis az allergia bármire és bármikor kialakulhat. Szívás, de ez van. Pont hajfestékkel járta meg volt osztálytársam. Évekig fetette ugyanazzal a haját, és egyszercsak kisebesedett a fejbőre, hullott a haja, és a bőrgyógyász is csak azt tudta mondani, hogy a bőrének is kellenek hónapok illetve a hajfestést lehetőleg felejtse el.
De ez elég ritka, és ha a próbát megcsinálod és semmi, akkor nagyon nagy bajod már nem lehet.
Igaz régi már a kérdés de megláttam és saját tapasztalataim alapján nem tudtam elsiklani a kommentek felett.
1. A hajfestéket nem tincsre kell kenni teszteléskor!! Ha belegondolsz.. hogy tudna kiváltani allergiás reakciót a hajadon? Hülye az aki ezt be kommentelte?? Bőrre kell felvinni!!
2. Én 2 évig használtam ugyan azt a festéket és egyszer csak a sokadik festés után majdnem megfulladtam tőle.. Nem akarom részletezni, tesztet megcsináltam , semmi bajom nem volt. Oké felkentem a fejemre 1 perc után égett a fejem az arcomat is beleértve és nem kaptam levegőt, szédültem pánikrohamot kaptam és ha reflexből nem mostam volna le azonnal akkor megfulladtam volna. Főleg hogy senki nem volt ithon, a karjaim a lábam is lezsibbadt csoda hogy volt erőm lemosni.
Soha többet nem fogom festeni. Nem ér annyit. Lehet vicces így mert még veled nem volt ilyen de ha majd át éled azt amit én, te se nagyon fogod tovább festeni. Ha meg igen akkor gratulálok jó hülye lehetsz hogy az életedet is kockáztatod csak hogy jó színe legyen a hajadnak ami kb a férfiakat nem is érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!