Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Egy szép normális nőnek mi a...

Egy szép normális nőnek mi a reakciója?

Figyelt kérdés

Ha tetszik nektek egy Fiu akit elöször láttok és csak köszönö viszonyban vagytok vele :)

Honnan tudja a Fiu hogy tetszik a lánynak ??

vagy álcázza a lány hogy tetszik neki?

és az hogyan?

2012. jún. 1. 02:07
 1/7 anonim ***** válasza:

MIVAN???

1. Ha először látsz valakit, hogy lehetsz vele bármilyen viszonyban is?

2. Mit kell álcázni?

2012. jún. 1. 14:47
 2/7 A kérdező kommentje:

ugyértem mit tesztek ha tetszik egy fiu??

mert ugye vannak akikk nem mutatják ki hogy tetszik neki honnan lehetészre venni?? h kamuznak a csajok??

2012. jún. 1. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Ilyen kérdést is csak pasi tehet föl! ^^

Miért kamuznánk? Amúgy meg normális csaj nem szerelmesedik bele olyan fiúba, akit nem is ismer, csak látott...

16/l

2012. jún. 1. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
mondjuk úgy, hogy érdeklődik, beszélget veled, magyarul: próbál a közeledbe férkőzni
2012. jún. 1. 20:01
 5/7 TijuMK ***** válasza:

Szerintem minden nőnek más a reakciója én például sose álcázok semmit mert türelmetlen típus vagyok inkább finoman közlöm a másikkal hogy nekem tetszik aztán vagy én is tetszek neki vagy nem, nem szoktam sokat ezzel foglalkozni:S

De vannak tényleg olyan lányok akik direkt megpróbálnak semlegesen állni a fiúhoz közben a háta mögött kiderít információkat, puhatolózik. stb. stb. Nekem ez túl körülményes egyszerűen nem érek rá ilyenekre, bár már 3 éve van barátom szóval nekem nem is szabad ilyeneket csinálni :)

2012. jún. 1. 23:05
 6/7 A kérdező kommentje:

akkor soha nem fogom megtudni kinek tetszem csak aki olyan stilusu éppen mint te :D

köszii

2012. jún. 2. 02:41
 7/7 anonim ***** válasza:
Hm. Ha tetszik egy fiú,akkor minél többet vagyok a közelében. Ha ez megvan,akkor figyelek minden alkalmat(szülinap,névnap),ami vele kapcsolatos,csak vele,hogy felköszöntsem,tehát érzékeltetem vele,hogy ÉN figyelek rá.:D Aztán marad az átlagos eset,hogy igyekszem elkapni a tekintetét egyre többször,és persze mosolygok,meg próbálom magam minél jobb fényben feltüntetni,persze megjátszás nélkül. Ha nem lép ezek után se,akkor azt hiszem,nem is érdeklem,és nem is vagyok neki fontos/nem akar tőlem semmit.:/ Kb ennyi.)
2012. jún. 3. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!