Egy szép normális nőnek mi a reakciója?
Ha tetszik nektek egy Fiu akit elöször láttok és csak köszönö viszonyban vagytok vele :)
Honnan tudja a Fiu hogy tetszik a lánynak ??
vagy álcázza a lány hogy tetszik neki?
és az hogyan?
MIVAN???
1. Ha először látsz valakit, hogy lehetsz vele bármilyen viszonyban is?
2. Mit kell álcázni?
ugyértem mit tesztek ha tetszik egy fiu??
mert ugye vannak akikk nem mutatják ki hogy tetszik neki honnan lehetészre venni?? h kamuznak a csajok??
Ilyen kérdést is csak pasi tehet föl! ^^
Miért kamuznánk? Amúgy meg normális csaj nem szerelmesedik bele olyan fiúba, akit nem is ismer, csak látott...
16/l
Szerintem minden nőnek más a reakciója én például sose álcázok semmit mert türelmetlen típus vagyok inkább finoman közlöm a másikkal hogy nekem tetszik aztán vagy én is tetszek neki vagy nem, nem szoktam sokat ezzel foglalkozni:S
De vannak tényleg olyan lányok akik direkt megpróbálnak semlegesen állni a fiúhoz közben a háta mögött kiderít információkat, puhatolózik. stb. stb. Nekem ez túl körülményes egyszerűen nem érek rá ilyenekre, bár már 3 éve van barátom szóval nekem nem is szabad ilyeneket csinálni :)
akkor soha nem fogom megtudni kinek tetszem csak aki olyan stilusu éppen mint te :D
köszii
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!